Követem Design Millie Bobby Brown is beállt a sorba: saját sminkmárkát...

Millie Bobby Brown is beállt a sorba: saját sminkmárkát dobott a piacra

Promóció

Selena Gomez, Ciara, Kim Kardashian – a sor még folytatható. És most már Millie Bobby Brown is. Mi a közös a felsoroltakban? Függetlenül szakmai tudásuktól, mind rendelkeznek saját kozmetikai márkával. A Florence by Mills, melyet Millie Bobby Brown a napokban jelentetett meg, kimondottan a Z generációnak készült. Nézzük, mit is jelent ez pontosan!

Promóció
- Advertisement -

Millie Bobby Brown neve a Stranger Things óta világszerte ismert lett, amelyet egyfelől a fiatal színésznő, másfelől az egyes divatmárkák is kihasználnak. Mivel a kisasszony kortársainak megfelelően aktívan tevékenykedik az Instagramon, a nevével fémjelzett termékekre elég sokan felfigyelnek. Ez a mai világban teljesen normális, így talán az sem meglepő, hogy Brown Florence by Mills névvel saját sminkmárkát hozott létre.

Minden lépésére kíváncsiak vagyunk / Fotó: USA Vegan Magazine

A Florence by Mills-t Brown kimondottan a Z generációnak, tehát a saját korosztályának szánja. Ez azt jelenti, hogy semmiféle káros anyagot nem tartalmaz, vegán, állatokon nem tesztelték, valamint 10 és 34 dollár közötti áron kaphatók a termékek (kb. 3 000 és 10 000 Ft között). A színésznő azt szeretné, hogy minden fiatal bőrére jó hatással legyenek a kifejlesztett darabok, melyek alapozótól kezdve a rúzson át szemhéjfestéket is tartalmaznak. A Florence egyébként Millie dédnagymamájának a neve, a Mills pedig a saját nevének a becézett alakja.

Millie Bobby Brown a Converse legfiatalabb tervezője

Millie Bobby Brown Instagram-oldalán néhány napja megosztott egy fotót, amiből egyértelműen kiderül, valamire készül a Converse márkával. Brown a Stranger Things töretlen sikere óta (a harmadik évad július 4-én került fel a Netlixre – a szerk.), egyre több mindenben részt vesz a filmes projektek mellett.

Egy szó mint száz, Brown kisasszony nem csak a Converse-cipők világát, hanem a szépségipart is megcélozta, és rengeteg rajongójának köszönhetően, valószínűleg nem lesz hiány vásárlókból. Mivel koránál érettebben viselkedik, amivel nincs is baj, eddig botránymentesen sikerült letudnia tinédzser éveinek első felét. Remélhetőleg, a siker nem száll a fejébe, és a húzós időszak második felében is megmarad a példamutatásnál és leforgat még egy vagy két Stranger Things évadot.

Láttad már a termék reklámját? Ha nem, itt az idő!

Content Warning

No Description

Promóció
ForrásThe Cut
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3