Pornósztárok meséltek arról, mire gondolnak szex közben

Léteznek munkák, amik olyan nagyfokú koncentrációt igényelnek, hogy nem lehet elkalandozni közben. Egy sebész például nem nagyon gondolkozhat azon, elzárta-e a csapot, miközben épp életeket ment. Persze egy átlagos, nyolcórás irodai munka megengedi ezt a luxust, de mi a helyzet a pornóiparban?

Egy 2010-es tanulmány szerint, napunk 30%-át álmodozással töltjük, kivéve szex közben. Adja magát a kérdés: aki egész nap ezzel foglalkozik, vajon mire gondol munka közben? Hiszen neki ez a munkája. Néhány pornósztár elmesélte, milyen gondolatok kúsznak be a fejükbe, amíg a kamera előtt teszik a dolgukat.

17300 P4Pl5K
A Pornósztárok Is El-Elkalandoznak Munka Közben / Fotó: Indy100

Blake Wilde

„Mit fogok enni ezután? Milyen pizzát fogok rendelni? Van otthon sör? Általában ilyenekre gondolok.”

Jessie Lee Pierce 

„A kamerán kívül a partneremre szoktam gondolni, hiszen fizetnek neki, hogy veled szeretkezzen, ezért arra szoktam gondolni, hogy vajon élvezi, vagy csak megjátssza? Tetszem neki? Vett ma már be vigarát? Persze elkalandozom, de mindig arra gondolok, hogy jól teljesítsek.”

Madison 

„A jelenetek nagy része olyan számomra, mint egy képlet. Ezért dalokat énekelek magamban. […] Szexinek érzem magam a daloktól. Illetve az időmérésben is segítenek: egy dal azt jelenti, pozíciót válthatok, öt dal pedig, hogy befejezhetem a jelenetet.”

Ilyen egy pornósztár szerint Mikulást játszani / ContextUs

Habár a karácsonyhoz hozzátartozik minden gyerekkorunkban megszokott körítés, az angyalkáktól elkezdve a fadíszítésig. Ez néhány nagy pornóstúdió számára olyan jelenetek felvételét jelenti, amelyekben a Mikulás elkap mondjuk egy későig fennmaradó háziasszonyt. Bár a tavalyi és a tavalyelőtti év olyan alkotásokkal ajándékozott meg mindent, mint a Ho Ho Ho…Santa Gave Me Anal for Christmas Jules Jordantől.

Jake Shy

„Általában mindig arra gondolok, mit fogok a következő pillanatban csinálni. Mi a következő jelenet? Mi fog történni a héten? És mindig gondolok a festészetre is, meg hogy abból fogok megélni. Jobban élvezem, mint a szexet.”

A teljes interjúsorozat itt olvasható.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból