Élő adásban vetélt el az új-zélandi televíziós hírolvasó

Az új-zélandi televíziós hírolvasó éppen adásban volt, amikor elveszítette a babáját. Senki nem vette észre, mi történik vele, mert végigcsinálta a műsort.

Végigcsinálta a műsort

Miriama Kamo a TVNZ csatornánál hírolvasó, aki egyik műsor közben elvetélét  – írja a Metro. A 46 éves nő a Misconceptions című dokumentumfilm-sorozatban beszélt erről.

miriama kamo televizios elveteles
Miriama Kamo új-zéldandi televíziós hírolvasó / Fotó: TVNZ

“Emlékszem, hogy körülöttem az összes kamera forgott, hiszen az esti híreket mondtam éppen. Éreztem, hogy elmegy a babám, de a háromból egy kamera még mindig ment, ezért kénytelen voltam végigcsinálni a műsort, és csak azután foglalkozni magammal” – mondta a Misconceptions című új dokumentumfilm-sorozatban.

Lelki támogatás miatt mondta el történetét

Kamo azért vállalta a szereplést, mert tapasztalatból tudja, hogy azok a párok, akik hasonló helyzetben vannak, sokszor nem kapnak megfelelő lelki támogatást, ezért úgy érezhetik, egyedül vannak a gondjaikkal. Szeretné, ha ezen emberek tudnák, ez nem így van, és bátran fordulhatnak segítségért, hiszen ezekről a fájdalmakról beszélni kell.

A műsorvezető és férje nagyon szeretnének kistestvért 9 éves kislányuk mellé, de Miriama Kamo endometriózisban szenved, és már hatszor elvetélt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból