A történet 1993-ban játszódik. A címbeli Cameront, Chloë Grace Moretz főszereplésével, egy konzervatív keresztény táborba küldik, hogy “kineveljék homoszexualitását”. A melegeket kezelő terápiás központba azért kell mennie, mert rajtakapták, hogy egy lánnyal csókolózott. A táborban találkozik a hozzá hasonlóan “furcsa” Jane-nel (Sasha Lane) és Adammel (Forrest Goodluck), akikkel együtt lázad a vallásos tábor eszméi ellen.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””] A francba ezzel a hellyel! Belefáradtam abba, hogy undorodjak magamtól.   [/perfectpullquote]

– fakad ki Cameron.

A film Emily M. Danforth hasonló című ifjúsági regényén alapul. Rendezője a 34 éves, iráni származású amerikai Desiree Akhavan

A film az idei Sundance fesztiválon nagy sikert aratott, jó kritikákat kapott. Egyelőre nincs információnk arról, hogy a hazai mozikba is eljut-e. Mi nagyon reméljük, hogy igen, mert állítólag nagyszerű alkotás, és fontos témáról beszél!

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.