A Life TV-n fut a Bréking című műsor, amelynek legutóbbi adásában többek között Hajdu Steve színész és Miskovits Márton műsorvezető ült egy asztal köré. Utóbbi ledrogosozta, majd kijavította magát, és inkább lealkoholistázta Hajdut poénból.

Akadt egy kis nézeteltérés

A Bréking című, Life TV-n futó műsor többnyire társadalmi témákat vesz górcső alá különböző hírességek társaságában. 

Miskovits Marci Marton Hajdu Steve Life Tv Breking
Hajdu Steve (B) És Miskovits Márton (J) A Bérking Műsorban / Fotó: Life Tv

Minden alkalommal akadnak kisebb viták nézeteltérések, azonban a legutóbbi adásban Miskovits Márton beszólása kiütötte a biztosítékot Hajdu Stevenél.

Elszakadt a cérna a színésznél

A Hegedűs Gyula-emlékgyűrűvel is kitüntetett színész arról mesélt, hogy vannak olyan bizalmasai a színházban, akikkel bármilyen problémájáról beszélhet.

Erre Miskovits Márton poénból közbevágott, hogy például akkor, amikor drogozik Hajdu Steve.

Ebben a pillanatban Hajdunál elszakadt a cérna, és kérődre vonta a fiatal műsorvezetőt, hogy, hogy mondhat ilyet, egy 50 éves embernek.

Miskovits Marci megkapta a magáét, amiért azt mondta Hajdu Steve-nek, hogy drogozik

Miskovits Marci azzal viccelődött, hogy Hajdu Steve akkor tesz meg dolgokat, amikor drogozik. A Bréking műsorvezetője ezt nem tűrte szótlanul, és hangot adot...

A korábban a Viva TV, jelenleg a TV2 Médiacsoport műsorvezetője, Miskovits Márton kijavította magát, drogozás helyett, alkoholizálásra helyesbített. Ám ez csak olaj volt a tűzre.

Kapcsolódó cikk

Hajdu Steve ezek után nem bírta visszafogni magát, és ironikus mosollyal, káromkodva osztotta ki Miskovitsot. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet