A koronavírus miatti leállás után folytatódik a Mission Impossible 7 forgatása

Szeptemberben a külső felvételekkel folytatódik a Mission: Impossible 7. februárban leállított forgatása.

Rendszeres teszelés vár a stábtagokra

Tavaly szeptemberben jelentették be, hogy nem egy, hanem egyenesen két Mission Impossible-epizódot forgatnak. Év végén már a megjelenések dátumot is nyilvánosságra hozták. A Tom Cruise főszereplésével készülő akciófilm egyik sztárja, Simon Pegg a hollywoodi a Variety-nek nyilatkozott, aki elmondta, hogy a stáb a tervek szerint szeptemberben kezdi újra a forgatást, természetesen a megfelelő óvintézkedések betartásával, és először a külső felvételekkel – értesült a Variety.

A brit színész, Pegg, aki Benji Dunnt alakítja a filmsorozatban, viccelődve megjegyezte, hogy a bunyós jeleneteket majd biztos úgy veszik fel, hogy ügyelnek a résztvevők közötti másfél méteres távolságra. Komolyra fordítva a szót hozzáfűzte, nyilván rendszeresen tesztelik majd a stábot a koronavírus miatt.

tom cruise simon pegg mossion impossible 7 koronavirus
Simon Pegg (b), Rebeca Ferguson (k) és Tom Cruise (j) / Fotó: Dave Benett

Egy olyan nagyszabású, hatalmas stábot számos helyszínen mozgató produkció, mint a Mission: Impossible 7 újraindulása a globális filmipar újraindulásának szempontjából is fontos lehet a Variety szerint.

A biztonság a legfontosabb

Tommy Gormley, a film rendezőasszisztense a BBC Radio 4 adásában arról beszélt, hogy a stáb minden tervezett forgatási helyszínre vissza akar térni, többek között Nagy-Britanniába is. Úgy vélte, ha szeptembertől áprilisig, májusig dolgoznak, be tudják fejezni a filmet.

Megjegyezte, hogy a forgatás szempontjából a legnagyobb kihívás most a kaszkadőrjelenetek és a tömegjelenetek felvétele lesz, de “nem lehet Mission: Impossible-filmet csinálni bunyós vagy autós jelenet nélkül”.

A produkciót a koronavírus-járvány miatt február végén kellett leállítani, amikor éppen Velencében kezdtek volna forgatni. Gormley hangsúlyozta, hogy a filmesek képesek az alkalmazkodásra, a legszélsőségesebb körülmények között, extrém helyszíneken is tudnak dolgozni, ha megfelelően elő van készítve a forgatás, mindent meg tudnak csinálni. Kiemelte, hogy a legfontosabb a produkciókon dolgozók biztonsága.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból