Moby dalszerző-énekes bevallotta a sötét igazságot: az élet nem is annyira különbözik a karanténban eltöltött napoktól.

A jó célokért

A Los Angeles-ben élő zenész és dalszerző napjait aligha befolyásolta a pandémia. Moby a karantén előtt és után is ugyanúgy otthonról dolgozik, elmerül a dallamok világában, olvas, gondolkodik vagy túrázik, ha épp a szabadba vágyik. Az utóbbi években a drog- és alkoholfogyasztással is felhagyott. Küzd az állatokért, bátran áll ki a vegán életmód mellett, de a politikai problémákba se fél beleszólni. Nem csak művész, de aktivista is, számtalan jó célért szolgált már. 

Moby Karanten
Moby A Karanténban Töltött Napjairól Mesélt / Fotó: Getty Images

Moby a Varietynek elárulta, hogy jelenlegi életvitele aligha különbözik a pandémia előtti évektől. Néha lelkiismeret-furdalása is van, hogy nem érzi olyan nagyon rosszul magát. Ezen az érzésen egyedül akkor tud enyhíteni, ha meghallgatja, min mennek keresztül mások. 

Kommentektől mentesen

A koronavírus-járvány ideje alatt számos ember aggódik a mindennapos bevétele, a munkája sorsa miatt, különösen a non-profit szervezetek. Moby azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy rászoruló barátait és különböző szervezeteket is segítsen, nemcsak ez idő alatt, hanem ezután is. Hosszú távú terveket javasol azoknak az alkotóknak, akik hasonlóan előnyös anyagi helyzetet élveznek, mint ő. Ugyan az élet megállt egy kis időre, és bizonyára nehézkesen indul majd újra, de muszáj tervezni, előretekinteni és álmodozni is kicsit. 

Moby önéletrajzi könyvéből kiderül, hogy Trumphoz nyomta péniszét, és kikezdett Natalie Portmannel és Lana Del Rey-jel

Moby kiadta második önélezrajzi könyvét. A Then it fell apart könyvben azt olvashatjuk, hogy Natalie Portman színésznővel jártak, csókolózott Lana Del Rey-jel. Sőt, fogadásból a csupasz péniszét Donald Trumphoz nyomta. moby könyv, lana del rey, then it fell apart könyv

Moby nemcsak a négy fal között töltött idejét, de a normális mindennapjait is az internetes hozzászólásoktól mentesen tölti, megőrizve ezzel jó kedélyét és mentális egészségét. Elmondása szerint, ha egy tartalomgyártó kap száz pozitív visszacsatolást és egy negatív megjegyzést, egészen biztosan csak ez utóbbira fog koncentrálni. 

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ha egy csinos, finomnak tűnő fogás van előtted, de van benne egy hajszál, már nem is érdekel, hogy mi van a tányérodon[/perfectpullquote]

– hasonlította a helyzetet Moby egy megközelítőleg azonos szituációhoz. A zenész szerint nem szabad hagyni, hogy ezek az ártó, rosszindulatú megjegyzések befolyásolják, valamint meghatározzák a heteinket. Különösen, ha egy amúgy is olyan szorongást keltő időszakot élünk át, mint a koronavírus-járvány. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk