Hallgatom Moby: Nem különbözik az életem a járvány előtti és...

Moby: Nem különbözik az életem a járvány előtti és közbeni időszakban

Promóció

Moby dalszerző-énekes bevallotta a sötét igazságot: az élet nem is annyira különbözik a karanténban eltöltött napoktól.

A jó célokért

Promóció
- Advertisement -

A Los Angeles-ben élő zenész és dalszerző napjait aligha befolyásolta a pandémia. Moby a karantén előtt és után is ugyanúgy otthonról dolgozik, elmerül a dallamok világában, olvas, gondolkodik vagy túrázik, ha épp a szabadba vágyik. Az utóbbi években a drog- és alkoholfogyasztással is felhagyott. Küzd az állatokért, bátran áll ki a vegán életmód mellett, de a politikai problémákba se fél beleszólni. Nem csak művész, de aktivista is, számtalan jó célért szolgált már. 

Moby a karanténban töltött napjairól mesélt / Fotó: Getty Images

Moby a Varietynek elárulta, hogy jelenlegi életvitele aligha különbözik a pandémia előtti évektől. Néha lelkiismeret-furdalása is van, hogy nem érzi olyan nagyon rosszul magát. Ezen az érzésen egyedül akkor tud enyhíteni, ha meghallgatja, min mennek keresztül mások. 

Kommentektől mentesen

A koronavírus-járvány ideje alatt számos ember aggódik a mindennapos bevétele, a munkája sorsa miatt, különösen a non-profit szervezetek. Moby azonban mindent megtesz annak érdekében, hogy rászoruló barátait és különböző szervezeteket is segítsen, nemcsak ez idő alatt, hanem ezután is. Hosszú távú terveket javasol azoknak az alkotóknak, akik hasonlóan előnyös anyagi helyzetet élveznek, mint ő. Ugyan az élet megállt egy kis időre, és bizonyára nehézkesen indul majd újra, de muszáj tervezni, előretekinteni és álmodozni is kicsit. 

Moby önéletrajzi könyvéből kiderül, hogy Trumphoz nyomta péniszét, és kikezdett Natalie Portmannel és Lana Del Rey-jel

Moby kiadta második önélezrajzi könyvét. A Then it fell apart könyvben azt olvashatjuk, hogy Natalie Portman színésznővel jártak, csókolózott Lana Del Rey-jel. Sőt, fogadásból a csupasz péniszét Donald Trumphoz nyomta. moby könyv, lana del rey, then it fell apart könyv

Moby nemcsak a négy fal között töltött idejét, de a normális mindennapjait is az internetes hozzászólásoktól mentesen tölti, megőrizve ezzel jó kedélyét és mentális egészségét. Elmondása szerint, ha egy tartalomgyártó kap száz pozitív visszacsatolást és egy negatív megjegyzést, egészen biztosan csak ez utóbbira fog koncentrálni. 

Ha egy csinos, finomnak tűnő fogás van előtted, de van benne egy hajszál, már nem is érdekel, hogy mi van a tányérodon

– hasonlította a helyzetet Moby egy megközelítőleg azonos szituációhoz. A zenész szerint nem szabad hagyni, hogy ezek az ártó, rosszindulatú megjegyzések befolyásolják, valamint meghatározzák a heteinket. Különösen, ha egy amúgy is olyan szorongást keltő időszakot élünk át, mint a koronavírus-járvány. 

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3