Moby május elején, 2-án adta ki Then it fell apart életrajzi könyvét. Azonban hamar nagy port kavart Natalie Portman Oscar-díjas színésznővel való állítólagos kapcsolat okán. 

A ’90-es évek ikonikus zenei producere, Moby második életrajzi könyvét adta ki május 2-án Then it fell apart címmel. Több világsztár is feltűnik benne, mint például Lana Del Rey, David Lynch, sőt még Donald Trump is, akihez hozzányomta csupasz péniszét Richard Melville Hall (ismertebb nevén Moby) egy fogadásból.

Moby önéletrajzi könyvéből kiderül, hogy Trumphoz nyomta péniszét, és kikezdett Natalie Portmannel és Lana Del Rey-jel

Moby kiadta második önélezrajzi könyvét. A Then it fell apart könyvben azt olvashatjuk, hogy Natalie Portman színésznővel jártak, csókolózott Lana Del Rey-jel. Sőt, fogadásból a csupasz péniszét Donald Trumphoz nyomta. moby könyv, lana del rey, then it fell apart könyv

Ami igazán nagy port kavart, az Natalie Portman Oscar-díjas színésznővel való állítólagos kapcsolata.

Moby Natalie Portman Botrány
Moby Then It Fell Apart Életrajzi Könyve Nagy Port Kavart / Fotó: Scott Dudelson / Getty Images

Portman is megszólalt az ügyben, aki elmondta, emlékei szerint nem jártak. Azt elismerte, hogy a ’90-es években volt olyan időszak, amikor együtt bulizgattak, de vélhetően a zenész félreértette a kapcsolatukat. Hozzátette, “ő azt mondta, 20 éves voltam akkor, pedig nem: épp 18 éves lettem abban az évben.”

Moby az őt ért kritikák után elismerte, “meggondolatlan” volt Natalie Portmannal kapcsolatban

Mint írja, az akkor 20 éves Natalie Portman a producerrel bulizgatott egy bizonyos időszakban, sőt jártak is, állítja Moby. A Harper’s Bazaar brit lapnak adott interjújában azonban Portman azt mondta, ő egészen másképp emlékszik vissza erre. Mint mondta, számos tárgybeli tévedéseket tartalmaz a könyv ezen része.

Richard Melville Hall a közösségi oldalain éles és számos kritikát kapott. Engedett a nyomásnak, és átgondolta a történteket. Egy újabb Instagram-bejegyzésben kért elnézést, amelyben elismerte, hogy meg kellett volna kérdeznie a könyvben fellelhető embereket a publikálás előtt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyra becsülöm Natalie-t, az ő intelligenciáját, kreativitását és az állatok jogai melletti aktivizmusát. És utálom, hogy neki és a családjának aggodalmat okozhattam[/perfectpullquote]

– írta posztjában a ’90-es évek egyik legmeghatározóbb zenei alakja, aki maga is állatvédő. Egyébként nem most hozakodott elő először Natalie Portman színésznővel való viszonyával. Több mint tíz éve a Spin magazinnak mesélt erről.

A bocsánatkérésen túl nemrég bejelentette a zenei producer, hogy lemondja a brit könyvbemutatóit a botrány miatt.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Moby törli a közelgő jövőbeli nyilvános megjelenéseketó. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért. Minden jegyet visszaváltanak a vásárlás helyszínén[/perfectpullquote]

– olvasható a zenész honlapján.

https://www.instagram.com/p/ByAwzI3h_QI/?utm_source=ig_embed

Maga Moby pedig újfent Instagramon cizellálta a korábbi bocsánatkérést. Mint írta, “újra szeretnék elnézést kérni, és világosan elmondanám, hogy mindez az én hibám volt. Én vagyok az, aki kiadta a könyvet anélkül, hogy megmutattam volna azoknak az embereknek, akikről írok benne. Én vagyok az, aki védekezően és arrogánsan írt. Én vagyok az, aki elhamarkodottan és tiszteletlen módon viselkedett, 2019-ben és 1999-ben is.”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet