Nagy erőkkel keresték a férfit Mohácson, aki nem érkezett haza a reggeli horgászatból, de már csak a holttestét találták meg.

K.Gábornak január 30-án veszett nyoma. A férfi családja azonnal értesítette a hatóságokat az eltűnésről, és a sérült csónakját rövidesen meg is találták a parton, írjaBors.

Névtábla alapján, a jármű tulajdonosa megállapításra került, akinek hozzátartozója nyilatkozott, hogy férje a reggeli órákban saját motoros csónakjukkal mohácsi kikötőhelyükről horgászni indult a Dunára.

“Mivel a jármű tulajdonosa szokott helyén parkolt autójával és telefonján nem volt elérhető, a kutatása több egységgel, azonnal megkezdődött mind a vízen, mind pedig a parti területen” – közölte a rendőrség, akik drónnal, helikopterrel és kutyás csapatokkal is keresték a férfit, valamint a szerb és a horvát hatóságokat is bevonták a határon túli keresésbe.

A férfi holttestét szerdán találták meg a vízben. Feltételezhetően a csónakja uszadékfának ütközött, ami miatt a jármű irányíthatatlanná vált, Gábor pedig a jeges vízbe zuhant. A Vízirendészeti Rendőrkapitányság a motorcsónakot szemle alá vette, víziközlekedés gondatlan veszélyeztetése miatt büntető eljárást indított, a baleset körülményeit pedig vizsgálják.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet