Molnár Anikó négy hónappal ezelőtt indította OnlyFans-oldalát, ahova erotikus fotókat tölt fel előfizetőinek. Most elárulta, mennyit keres.

Molnár Anikó rövid idő alatt az OnlyFans egyik legsikeresebb modellje lett. Most interjút adott, amiben részletesen mesélt arról, hogy hogyan készülnek a fotói, írja24.hu.

Bármenynyire is azt gondolják az emberek, hogy nem nagy kunszt a fenekemet fotózgatni, de igenis az! Két informatikus és egy fotós barátommal keményen dolgozunk azon, hogy naponta frissüljön a profilom.

“Együtt szoktuk kitalálni, hogy milyen jellegű posztok szülessenek. Többnyire egy füst alatt készítünk el nagyjából egy heti képanyagot, ami kábé egy teljes napot vesz igénybe. Ebben még nincsenek benne az előkészületek, a kellékek, ruhák beszerzése, a helyszín kiválasztása, a munkafolyamat összeszervezése, az utómunka és a többi, szóval a vetkőzés nem egy leányálom! Kőkemény fizikai és szellemi munka” – jelentette ki. 

Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban

– magyarázta. Az egykori valóságshow-hős oldalán havi 15 dollár, azaz körülbelül 5200 forint az előfizetés díja, és körülbelül 1000 feliratkozója van, így körülbelül 5 millió forintot keres a fotókkal.

Van, hogy akár havi ötmillió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég.

” Ki kell fizetni a fotósokat, kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom” – árulta el. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet