Fazekas Vivien már beadta a válókeresetet, de Molnár Gusztáv még mindig folyamatosan levelekkel bombázza az elvonóról.

Fazekas Vivien az RTL Klub Reggelijébe látogatott el, ahol arról vallott, mennyire nehéz időszakon ment át az utóbbi időben férje, Molnár Gusztáv alkoholproblémái és a válás miatt, írja168.

Elmondása szerint már beadta a válási papírokat, a bíróságra várnak, hogy kitűzzék a tárgyalás időpontját, de ez nem akadályozza meg hamarosan volt férjét, hogy leveleket küldözgessen neki. 

Vannak levelek, amiket Gusztitól kapok rendszerességgel. Ezek mindig más hangvételű levelek: hol bocsánatkérő levél, hol picit támadó jellegű levél, hol újrakezdő levél, hol teljesen elengedő levél.

“Nem mondom, hogy nem érdekelnek a levelek, elolvasom őket, hiszen tudom, hogy ez egy gyógyulási folyamat neki, és kíváncsi vagyok, hogy mi van benne, mi van vele. Viszont az biztos, hogy ezt így nem lehet. Elértem őt telefonon a múlt héten, tudtunk beszélni, és elmondtam neki, hogy annyira sok az, hogy egyszer ezt írja, egyszer azt írja, egyszer így gondolja, egyszer úgy gondolja, hogy ne írjon többet. Normálisan beszéltünk erről az egészről, mondta, hogy bocsánatot szeretne kérni, örül, hogy hallja a hangom, örül, hogy el tudja mondani, de akkor természetesen ő ezt tiszteletben tartja” – mesélte Fazekas.

Abban egyeztek meg, hogy mostantól csak akkor lépnek egymással kapcsolatba, ha a válási procedúra ezt megköveteli, és a nő bevallása szerint Molnár eddig ehhez tartja is magát.

Azt is elárulta, hogy új projektbe akar kezdeni #merjlépni névvel, amellyel problémás párkapcsolatba ragadt nőknek szeretne segíteni szakértők bevonásával.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet