Molnár Gusztáv nem is olyan régen még a sikeres (sorozat)színészek közé tartozott, mostanában azonban inkább a magánéleti botrányai miatt hallunk felőle.

A Drága örökösök sztárja, Molnár Gusztáv most elárulta, ő hogyan élte meg az elmúlt idő megpróbáltatásait, és azt is elmondta, miért került a pszichiátriára – írja a Blikk. A barátnője szerint egyébként összeverte a saját kisfiát.

Molnár egyik gyermekkori emléke az, amikor szülei párnát szorítottak a fejéhez, ő pedig zokogva kérlelte őket, hogy hagyják abba. Ezek a traumák mélyen beleégtek a színész lelkébe, aki úgy érezte, hogy szülei kényszerből törődnek csak vele.

“Van az a típus, akit szekálnak még felnőtt korában is, édesapám pedig ilyen típus volt. Hazajött a munkahelyéről, otthon pedig minket szekált. Nem érzem azt, hogy szeretetteljes légkörben nőttem volna fel. A színészi pályához is valószínűleg ez segített hozzá. Óvodásként hajnalban a szüleim ágyánál álltam, és azt néztem, hogy élnek-e még” – majd azt is elárulta a Levente Klubja legújabb részében, hogy édesapja öngyilkossággal is fenyegetőzött, és úgy érezte, hogy soha nem lesz elég jó neki.

Kitért arra is, hogy csak nemrégen derült ki, pszichés betegséggel küzd. Olyan, mintha két Gusztáv létezne: a falusi gyerek, akinek nehéz múltja volt, illetve a sikeres színész. Molnár Gusztáv szerint az egész a koronavírus-járvány kirobbanásával kezdődött, ugyanis ekkor ő minden erejével a karrierét és az életét építette, a pandémia azonban keresztülhúzta a számításait.
Soha nem titkolta, hogy alkoholproblémái voltak, de nem szeretné, ha ez a jövőben befolyásolná az életét, így segítséget kért.
“Nagyon sokat gondolkodtam arról, hogy az alkohol időnként miért lép be az életembe. Szakemberek segítségét is igénybe vettem, és kiderült, hogy van egy pszichés dolog. Mikor hatalmas nyomás van az életemben, akkor egyfajta menekülő útvonalnak használom. Nehéz szembenézni dolgokkal néha. Az a tény, hogy nekem van egy furcsa viszonyom az alkohollal, azt a feleségem másfél évig nem vette észre” – vallotta be őszintén Gusztáv, majd hozzátette, hogy úgy érzi, hogy nem az alkohol hozta a problémát, hanem a probléma hozta az alkoholt.
Facebookon a pandémia idején megosztotta a közösségi oldalán, hogy munkát keres, ami iránt nagy érdeklődést mutatott a média, saját maga sem értette, hogy miért. Ez idő alatt dolgozott egy festékekkel foglalkozó boltban, illetve kerti bútorokkal is foglalkozott, ám később ismét visszatért a szakmájához.
Tavaly augusztusban volt párja gyermekbántalmazással vádolta meg a színészt.
Ez annyira megviselte, hogy orvosi segítséget kellett kérjen, és bekerült a pszichiátriára is, ahol bipoláris depresszióval diagnosztizálták.

Kapcsolódó cikk

“Van egy oldal, aminek a neve az “Apák az igazságért”, ennek tagja vagyok azóta is. Egyszer csak nagyon rossz lettem. Olyan szintű ellenérzés van egymás iránt, azóta sem kérdezte meg a gyermekem anyukája, hogy mi történt. Csak feltételezések vannak. Nem csinálunk jól dolgokat, indulat van, ez pedig rosszul lett kezelve. Januárban a pofont elismertem, de az anyuka beleállt abba, hogy sokkal rosszabb ember vagyok még a sátánnál is. Most jutottam el odáig, hogy ezt az egészet el kell engednem, ha a feleségemmel boldogan akarok élni” – mondta, majd kifejtette, hogy a nevelő célzatú pofonban sem hisz, hiszen nem szabad kihasználni a testi fölényt és bántalmazni a kisebbet.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet