Molnár Gusztáv felesége, Fazekas Vivien elárulta, férje minden este felhívta az elvonóból, és telefonon terrorizálta.

Molnár Gusztáv egy hónapot töltött az elvonón, majd egy másik intézménybe ment, hogy folytassa a küzdelmet függősége ellen, írja168.

Minden este beszélnünk kellett, és elkezdett a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem…

– mesélte a színész felesége, Fazekas Vivien, majd hozzátette, “borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon”.

Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán.

“Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik” – árulta el. 

Azt is elmondta, hogy már nem adna esélyt férjének, amíg az nem bizonyítja, hogy képes küzdeni magáért, és majd akkor keresse, ha tényleg készen áll egy kapcsolatra és egy normális életre.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet