Fazekas Vivien elárulta, azért döntött a válás mellett, mert Molnár Gusztáv szexuális tartalmú beszélgetéseket folytatott idegen nőkkel.

Fazekas Vivien közösségi oldalain jelentette be, elválik férjétől, Molnár Gusztávtól. Azt tudni lehetett, hogy a páros nehéz időszakon megy keresztül, és a férfi az elvonóról is zaklatta feleségét, az utolsó csepp a pohárban azonban egészen más dolog volt, írjaBors.

Azt gondolom, mindent megtettem Gusztiért, amit lehetett, de ami most megy, azt már nagyon nehezen viselem. Tegnap az anyukája telefonjáról kaptam üzenetet, miszerint Guszti meghalt, amiről tudtam, hogy nem igaz, csak így akarta felhívni magára a figyelmet, így akart engem elérni

– magyarázta, majd hozzátette, ő kezeli férje közösségi média-oldalait, amíg az elvonón van, és így kellemetlen valósággal kellett szembesülnie. 

A telefonom folyamatosan pittyeg, mióta kint van, és azt látom, hogy nőkkel csetel szexuális témákról és találkozókról. Úgy érzem, kérjen akkor tőlük segítséget, mert ezt én befejeztem

– jelentette ki, hozzátéve, hogy nem visel el ennél több megaláztatást. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet