Molnár Piroska színésznő interjúban beszélt arról, hogy Kövér László senkit nem érdekel. Úgy véli, egy művésznek semmilyen hatalomhoz nem lenne szabad dörgölőznie: elég, ha ő meg a közeli barátai tudják, mit gondol.

Interjú adott Molnár Piroska a Magyar Narancsnak, amelyben többek között arról is beszélt, hogy annak idején miért csatlakozott a Krétakör kezdeményezéséhez. Ez akkor történt, amikor Kálomista Gábor a Hír Tv-ben becsmérelte Schilling Árpád rendezőt.

Molnár Piroska Színésznő
Molnár Piroska Színésznő / Fotó: Polyak Attila

Akkor a társulat azt kérte, tegye fel a kezét az a néző, aki kettőnél több, Schilling Árpád rendezte darabot látott életében, és abból az egyik tetszett is. Molnár Piroska is küldött egy kézfeltartós szelfit, ám a lapnak most elmondta, ez volt az egyetlen, amit valaha csinált.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ezt nem hagyhattam szó vagy szelfi nélkül, erre válaszolni kellett. Pedig, hát Kálomista Gábor már akkor is az igazgatóm volt a Tháliában, és most is az. Társulatilag megkértük, hogy innentől kezdve csak a saját nevében nyilatkozzon, a mi nevünkben ne[/perfectpullquote]

– mondta Molnár.

Szemüveges Tündérkeresztanya varázslatai – Kritika

A Tündérkeresztanya meseszöveg – a Vaskakas Bábszínház saját kiadványában. A DráMAI mesék-sorozatban, a kortárs magyar gyerekdarabok első kötetében jelent meg, Veres András által dramatizált változatban, ami egyben a győri előadás szövegalapja is. A bábszínház első emeleti kamaratermében nagyjából 40 gyerek élvezhette a november 6-án bemutatott, vasárnap 11 órai matinét.

Arra a kérdésre, hogy nem félt-e esetleg a retorziótól, a színésznő azt mondta: “Milyen retorzió érhetne engem? Elmúltam hetven, legfeljebb abbahagyom a pályát.”

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szóval nincs bennem ilyenfajta félelem. Mostanában egyébként el szoktam töprengeni azon, nem túl jó szájízzel, mennyire nem szabad a művésznek a hatalomhoz dörgölőznie. Semmilyen hatalomhoz. Elég, hogy én tudom, mit gondolok, meg legfeljebb a közeli barátaim tudják, de nem kell, hogy ezt a közönség orrára kössem[/perfectpullquote]

– tette hozzá a színésznő.

Schilling Árpád Orbán bosszújától tart, elhagyja az országot

„Idén Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette, hogy választási győzelme esetén ütni fog a bosszú órája. A miniszterelnök a saját országának állampolgárait fenyegeti. Ez őrület itt, az Európai Unió szívében” – mondta Schilling. A Jászai-díjas rendező szerint a hazai színházi szcéna elfordult tőle, és nincs meg az a szolidaritás és támogatás, amire most nagy szüksége lenne.

Tíz évvel ezelőtt a színésznő és számos kollégája – megelégelve a homoszexuálisokat érő verbális és fizikai támadásokat – előadta Lily Allen Fuck You című számát. Egy ilyen kiállás újra időszerű lenne – veti fel az újságíró – most, hogy az Országgyűlés elnöke szerint egy normális homoszexuális tudja, hol a helye.

Kövér László homofób megnyilvánulásásába az IKEA durván beszállt

Kövér László kormánypárti házelnök Zuglón tartott fórumot, ahol a szokásos bevándorlási toposz mellett a homoszexualitást is górcső alá vette. A nagy felháborodást kiváltó megnyilvánulást a svéd óriáscég, az IKEA sem hagyta szó nélkül. kövér lászló homofób, ikea kövér lászló, kövér lászló homofób

“Nem hiszem, hogy van ember, aki komolyan venné Kövér Lászlót. Aki komolyan veszi, azt én nem veszem komolyan. Azt gondolom, minden normális ember pontosan tudja, hogy kell kezelni egy ilyen nyilatkozatot. A bolondokkal meg nincs mit csinálni. Naponta benne van az újságban, hogy ezért vagy azért, amit a mi vezetőink tesznek, Nyugaton már rég lemondtak volna a politikusok. Nálunk történik valami? Nem. Nem is fog. Akármit csinálsz” – fejezte be gondolatmenetét a színésznő.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet