A Momentum, azon belül is a párt elnöke, Fekete-Győr András bejelentette, “alternatív média” építését tervezi.

A Momentum elnöke a párt 1956-os megemlékezésén arról beszélt, ma már egy gyenge Orbán Viktort és egy erős ellenzéket lát Magyarországon. Arra is kitért beszédében, hogy alternatív média építését tervezi a mozgalom városi és kerületi lapokból. Mindezt annak érdekében, hogy eljussanak a valódi, független hírek azokhoz is, akikhez manapság nem – jelentette be Fekete-Győr András pártelnök a párt ünnepi rendezvényén október 23-án a 24.hu beszámolója szerint.

Fekete Győr András Momentum Párt Elnöke Alternatív Média
Fekete-Győr András, A Momentum Párt Elnöke / Fotó: Bruzák Noémi

A párt elnöke megjegyezte:

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A szovjet tankok és fegyverek szerencsére eltűntek, de Orbán rendszerével visszatértek az elnyomó rendszerek egyes elemei.[/perfectpullquote]

Fekete-Győr András emlékeztetett Kövér László házelnök minapi azon mondatára, hogy „a fékek és ellensúlyok rendszere hülyeség”. A párt vezetője szerinte ez azt jelzi: „sok fideszes tudata teljesen szétrohadt.”

A Momentum applikációja, a Noligarcha megmutatja, a NER-hez kerül-e a pénzed vásárláskor

A Momentum Noligarcha applikációja megmutatja, Mészáros Lőrincékhoz fut-e a pénzed vásárláskor vagy sem. Már letölthető a Google Playben és az AppStore-ban is, mondta a -nek Hajnal Miklós, a párt elnökségi tagja. DrMáriás sokszor volt Fábry Sándor vendége. És ahogy általában ez lenni szokott, a két jellegzetes groteszk hang felismerte közös hullámhosszát.

Fekete-Győr elnöke a 24.hu részletes tudósítása szerint azt is mondta: „Nincs totális diktatúra Magyarországon, de ma is kirabolják az országot.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk