A katasztrófafilmek királyának legújabb filmje, a Moonfall 2022-ben kerül bemutatásra.

Halle Berry és Patrick Wilson mellett Donald Sutherland is látható lesz a Moonfallban

A függetlenség napja és a Holnapután rendezőjének, Roland Emmerichnek legújabb filmjének, a Moonfallnak érkezéséről korábbi cikkünkben már beszámoltunk. A napokban pedig megjelent második előzetese. 

A film első számú, szeptemberben megjelent előzetesében kiderült, hogy ebben a katasztrófafilmben a Hold lesz a “rosszfiú”, aki megpróbálja majd elpusztítani az emberiséget. Egy rejtélyes erőnek segítségével tér le pályájáról az égitest és útnak indul a Föld felé.

A filmben Halle Berry alakítja azt a volt NASA-űrhajóst, aki minden erejével azon van, hogy megmentse a Földet a pusztulástól. Ebben segítségére lesz egy Patrick Wilson által megszemélyesített asztronauta és egy összeesküvés-elméleteket gyártó férfi, akit John Bradley alakít. 

A legfrissebb előzetesből fény derül arra, hogy a Holdra szállás valójában meg sem történt és az égitest teljesen más, mint hittük, írja a 24.hu. Emellett ebben az összevágásban feltűnik a film egyik húzóneve, Donald Sutherland, aki közli egy főszereplővel, hogy a Hold lesz az oka a Föld hatodik pusztulásának. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet