A Fűrész-sorozat és az Aquaman rendezője, James Wan úgy döntött, hogy új filmet készít a Mortal Kombat véres videójáték alapján.

James Wan producer négy évvel ezelőtt jelentette be először, hogy a Mortal Kombat nevű videójáték-franchise alapján filmet készít. Az előkészítésének ideje elhúzódott, de végre 2019 végén elindulhat a forgatás a Joblo szerint.

Mortal Kombat James Wan
A Mortal Kombat Az Egyik Legbrutálisabb Játék / Kép: Screengeek

Még 2016 novemberében jelentették be, hogy a díjnyertes reklámfilm rendező Simon McQuid fogja rendezni az új Mortal Kombat-filmet, amely az első nagyjátékfilmes munkája is lesz egyben.

A film forgatási munkálatai Ausztráliában az Adelaide Stúdióban zajlanak majd.

A forgatás jó hatással lesz a helyi gazdaságra is, hiszen 70 millió ausztrál dollárt fektetnek a projektbe.

A Paramount filmstúdió meghajol a rajongói akarat előtt: újratervezik a Sonic-figurát

A támadások elsősorban Sonic félresikerült kinézetét érték, így a produkció úgy döntött, újraalkotják a karaktert a rajongók – és a Yuji Naka, a Sonic-karakter vezető tervezője – legnagyobb örömére, írja a Design Taxi . A bejelentést maga a film rendezője tette Twitteren, aki megerősítette, hogy figyelembe veszik a negatív visszajelzéseket: – fogalmazott Jeff Fowler.

A film forgatókönyvének megírását Greg Russo forgatókönyvíróra bízták. Még hivatalosan nem hozták nyilvánosságra a történetet. De biztosra vehetjük, hogy egy halálos bajnokság körül bonyolódik, amely a világ sorát dönti el.

via GIPHY

Greg Russo megerősítette, hogy a játékban választható karakterek, a filmben is megjelennek és fontos szerephez jutnak. Liu Kang, Johnny Cage, Sonya Blade, Kano, Raiden, Sub-Zero, és Scorpion tehát már biztosan feltűnnek a produkcióban.

James Wan Rendező Fűrész Mortal Kombat
James Wan Rendező És Producer Vette Kezelésbe A Mortal Kombat-Franchiset / Fotó: Varitey

Nem ez az első filmes adaptációja a Mortal Kombat nevű brutális számítógépes játéknak, hiszen Paul W.S. Anderson 1995-ben már rendezett egy a játékra épülő filmet. Paul W.S Anderson maradt a számítógépes játék adaptációk világában és feleségével Milla Jovovich színésznővel együtt a Kaptár-sorozatot lelkes készítője volt. A MK 11 idén, április 23-án jelent meg.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk