Moses J Moseley színész 31 éves korában meghalt. Leginkább a The Walking Deadben játszott szerepéről volt ismert. Szerepelt a Watchmen: Az Őrzők-ben és a 2013-as Éhezők viadala – futótűz című filmben is.

A The Walking Dead színésze mindig nagyon izgatott volt a munkája miatt

A színész menedzsere, Tabatha Minchew hétfőn erősítette meg a halálhírt, írja a The Guardian.

Mindenki szerette Moses-t. Nagyon szerette a rajongóit, úgy, mint a családját és a barátait. Mindig izgatott volt, ha lehetősége volt egy meghallgatásra és egy munkára

 – mondta.

A The Walking Dead hivatalos fiókja Twitteren emlékezett meg a színészről.

Moses J. Moseley-t egy egyetemen fedezték fel

Moses J. Moseley a zombis sorozatban egy Michonne-hoz (Danai Gurira) tartozó állatsétáltatót alakított. Jeremy Palko, aki mellette szerepelt a műsorban Andy szerepében, azt mondta, hogy „összetört a szíve”.

Moseley, aki a dél-karolinai Aikenben született, színészként és modellként dolgozott, utóbbival 2010-ben kezdett el foglalkozni. Karrierjét színészként kezdte, miután a Georgia Állami Egyetemen egy óra után megkeresték, és felkérték, hogy játsszon a Joyful Noise című filmben Queen Latifah-val és Dolly Partonnal.

A TMZ szerint Moseley családja a hét elején jelentette az eltűnését, és folyamatban van a nyomozás a halálával kapcsolatban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet