A legendás rockzenész egy szál ciginek köszönheti, hogy nem veszítette el lábát

Scott Ian, az Anthrax gitárosa idézte fel a Motörhead énekesével történteket. Lemmy egy szál ciginek köszönheti, hogy nem amputálták la lábát.

Scott Ian több mint harminc évig ápolt jó kapcsolatot a Motörhead ikonjával. Lemmy kapcsán most felidézett egy érdekes sztorit vele kapcsolatban, írja a Louder Sound.

10748483 353837 ca0b9277d405385b18d1fc97fb085977 wm
A Motörhead ikonja, Lemmy makacs volt, és rá akart gyújteni – szerencséjére / Fotó: Rolling Stone

Mint írja a Louder Sound, egy szál cigi mentette meg őt, hogy amputálják az orvosok a lábát.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Lemmy-nek diabétesze volt, de nem tudta, mit ehet és mit nem, ezért néhány lábujja elfeketedett a rossz vérkeringéstől. Elment egy Los Angeles-i orvoshoz, aki azt mondta, hogy amputálni kell a lábujjait. Úgy döntött, kikéri más véleményét is, ezért átrepült Londonba egy ottani dokihoz. Ő közölte vele, hogy azonnal el kell végezni az amputációt.[/perfectpullquote]

És ha így döntött volna Lemmy, akkor talán nem futott volna be ilyen pályafutást.

Lemmy és Bowie után Glenn Frey is távozott / ContextUs

Nemrégiben Lemmy (eredeti nevén Ian Fraser Kilmister), a Motörhead frontembere távozott, majd őt követte David Bowie, s ma pedig Glenn Frey gondolta úgy, hogy a mennyekben szeretné élvezni a hotelt. Mindannyian a 70 évhez voltak közel: Lemmy 70, Bowie 69, s Frey 67.

Mint folytatta Scott Ian, “Lemmy rágyújtott egy cigire a rendelőben, mire valaki rászólt, hogy itt nem szabad dohányozni. Ő viszont kijelentette, hogy márpedig ő elszív egy cigit, mert amputálása lesz. Azonban azt mondták, hogy akkor sem lehet, úgyhogy fogta magát és elment. Végül egy harmadik orvos elmondta neki, hogy csak változtatnia kell pár dolgon az étrendjében és nem lesz semmi gond. Ezután mindig diétás kólával itta a whisky-kóláját, mert a doki azt mondta, hogy ha ezt issza, megmaradnak a lábujjai.”


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból