Olly Alexander és Rita Ora is ad majd át díjat az MTV EMA-n

Kiderült, kik adnak át díjat a november 14-i MTV EMA budapesti show-ján.

Olly Alexander, a Years & Years frontembere is köztük van

Ahogy már korábban beszámoltunk róla, a 2021-es MTV EMA díjkiosztónak idén Budapest ad otthont. A szervezők fokozatosan jelentik be, kikkel lehet majd az eseményen találkozni, illetve kik alkotják a jelöltek listáját. Most azonban azt árulták el, mely hírességek adják majd át a díjakat.

Rita Ora énekesnő, Winnie Harlow szupermodell, Ryan Tedder, a OneRepublic frontembere, akik a Hősők terén zárókoncertet adnak majd, Drew McIntyre pankrátor, Olly Alexander, a Years & Years énekese, Joel Corry DJ és Manu Gavassi brazil énekesnő oszt majd ki díjakat vasárnap. A műsort a Comedy Central és a Paramount Netwok közvetíti majd.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Akik biztosan fellépnek majd az MTV EMA színpadán

Ed Sheeran, az Imagine Dragons, J.I.D, YUNGBLUD, Griff és girl in red izgulhat majd, hogy megnyeri-e az adott kategória címét, illetve elő is adnak egy-egy dalt a program során. Mellettük Maluma, a Måneskin, Kim Petras és Sawtiee is fellép majd a show-n, november 14-én. 

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

majka cancel culture elnemitas kulturaja zeneipar

Majka: „Sosem volt a világ ennél képmutatóbb”

Majkának elege lett a legendás slágerek „betiltásából”, szerinte „összekeverni a kultúrát az elérzékenyített gondolkodású, 21. századi középszerű ember sértődöttségével nagyon veszélyes jövőképet mutat”. Elege lett

Nincs több cikk