A díjátadó, ahol Sandra Bullock a legrémisztőbb, a Bosszúállók pedig tarolt

Kiosztották 2019-ben is az MTV Movie & TV Awards arany popkornjait. A Bosszúállók egyszerűen tarolt, de nem csoda, mert a közönség szavazatai döntöttek.

Az MTV Movie & TV Awards nem a legnagyobb presztízsű Hollywoodban, de az biztos, hogy a leglazább, legfelszabadultabb. Mint emlékeztet az Index, tavaly a vendégségban való kakilásról beszélt hosszan A Galaxis Őrzői főszereplője, Chris Pratt.

MTV Movie TV Awards 2019
MTV Movie & TV Awards 2019-es kiírásának összefoglalása egyetlen egy képben / Fotó: Too Fab

A legjobb film a Bosszúállók: Végjáték, amelynek Vasembere a legjobb hős is (Robert Downey Jr.). Sőt, a legjobbnak ítélt főgonoszt – Josh Brolin, aki Thanos karakterét formálta meg – is a Végjáték adta. Az amúgy arany popcorn formájú díj legjobb csatajelenetét is elismerte: idén a Marvel kapitány és Minn-Erva küzdelmét szavazták meg.

George R.R. Martin kifejtette véleményét a Trónok harca befejezéséről

Amikor az HBO-n elkezdődött a Trónok harca sorozat, akkor még lehetett bízni abban, hogy George R.R. Martin befejezi az utolsó két regényét a Tűz és jég dala című regénysorozatban. De a tévésorozat több évvel túljutott a meglévő forrásanyagon, így Martin nélkül vitték végig a sorozatot befejezéséhez vezető az úton.

A legjobb sorozat a Trónok harca lett, legjobb színész pedig Lady Gaga a Csillag születik film miatt. Fontos megjegyezni, hogy már két éve eltörölték a nemek szerinti csoportosítást.

No Title

YES! Girl Power!! @brielarson #MTVAwards pic.twitter.com/QHBKbpNJe0

A szolgálólány meséjének színésznője, Elisabeth Moss teljesítményét is elismerték a legjobb sorozatszínész kategóriában. Sandra Bullock a legrémisztőbb alakítás díját vehette át a Bird Boxért.

A legjobb zenés pillanat is hozta a papírformát: természetesen itt is az Oscar-díjas Shallow című szám nyert a Csillag születikből.

A legjobb csókjelenetet A fiúknak, akiket valaha szerettem film, Noah Centineo és Lana Condor adta, amely díjat érdemelt.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból