Nézem Film A díjátadó, ahol Sandra Bullock a legrémisztőbb, a Bosszúállók...

A díjátadó, ahol Sandra Bullock a legrémisztőbb, a Bosszúállók pedig tarolt

Promóció

Kiosztották 2019-ben is az MTV Movie & TV Awards arany popkornjait. A Bosszúállók egyszerűen tarolt, de nem csoda, mert a közönség szavazatai döntöttek.

Promóció
- Advertisement -

Az MTV Movie & TV Awards nem a legnagyobb presztízsű Hollywoodban, de az biztos, hogy a leglazább, legfelszabadultabb. Mint emlékeztet az Index, tavaly a vendégségban való kakilásról beszélt hosszan A Galaxis Őrzői főszereplője, Chris Pratt.

MTV Movie & TV Awards 2019-es kiírásának összefoglalása egyetlen egy képben / Fotó: Too Fab

A legjobb film a Bosszúállók: Végjáték, amelynek Vasembere a legjobb hős is (Robert Downey Jr.). Sőt, a legjobbnak ítélt főgonoszt – Josh Brolin, aki Thanos karakterét formálta meg – is a Végjáték adta. Az amúgy arany popcorn formájú díj legjobb csatajelenetét is elismerte: idén a Marvel kapitány és Minn-Erva küzdelmét szavazták meg.

George R.R. Martin kifejtette véleményét a Trónok harca befejezéséről

Amikor az HBO-n elkezdődött a Trónok harca sorozat, akkor még lehetett bízni abban, hogy George R.R. Martin befejezi az utolsó két regényét a Tűz és jég dala című regénysorozatban. De a tévésorozat több évvel túljutott a meglévő forrásanyagon, így Martin nélkül vitték végig a sorozatot befejezéséhez vezető az úton.

A legjobb sorozat a Trónok harca lett, legjobb színész pedig Lady Gaga a Csillag születik film miatt. Fontos megjegyezni, hogy már két éve eltörölték a nemek szerinti csoportosítást.

MTV on Twitter

YES! Girl Power!! @brielarson #MTVAwards https://t.co/QHBKbpNJe0

A szolgálólány meséjének színésznője, Elisabeth Moss teljesítményét is elismerték a legjobb sorozatszínész kategóriában. Sandra Bullock a legrémisztőbb alakítás díját vehette át a Bird Boxért.

A legjobb zenés pillanat is hozta a papírformát: természetesen itt is az Oscar-díjas Shallow című szám nyert a Csillag születikből.

A legjobb csókjelenetet A fiúknak, akiket valaha szerettem film, Noah Centineo és Lana Condor adta, amely díjat érdemelt.

Content Warning

No Description

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3