Kiosztották 2019-ben is az MTV Movie & TV Awards arany popkornjait. A Bosszúállók egyszerűen tarolt, de nem csoda, mert a közönség szavazatai döntöttek.

Hirdetés

Az MTV Movie & TV Awards nem a legnagyobb presztízsű Hollywoodban, de az biztos, hogy a leglazább, legfelszabadultabb. Mint emlékeztet az Index, tavaly a vendégségban való kakilásról beszélt hosszan A Galaxis Őrzői főszereplője, Chris Pratt.

MTV Movie & TV Awards 2019-es kiírásának összefoglalása egyetlen egy képben / Fotó: Too Fab

A legjobb film a Bosszúállók: Végjáték, amelynek Vasembere a legjobb hős is (Robert Downey Jr.). Sőt, a legjobbnak ítélt főgonoszt – Josh Brolin, aki Thanos karakterét formálta meg – is a Végjáték adta. Az amúgy arany popcorn formájú díj legjobb csatajelenetét is elismerte: idén a Marvel kapitány és Minn-Erva küzdelmét szavazták meg.

George R.R. Martin kifejtette véleményét a Trónok harca befejezéséről

Amikor az HBO-n elkezdődött a Trónok harca sorozat, akkor még lehetett bízni abban, hogy George R.R. Martin befejezi az utolsó két regényét a Tűz és jég dala című regénysorozatban. De a tévésorozat több évvel túljutott a meglévő forrásanyagon, így Martin nélkül vitték végig a sorozatot befejezéséhez vezető az úton.

A legjobb sorozat a Trónok harca lett, legjobb színész pedig Lady Gaga a Csillag születik film miatt. Fontos megjegyezni, hogy már két éve eltörölték a nemek szerinti csoportosítást.

MTV on Twitter

YES! Girl Power!! @brielarson #MTVAwards https://t.co/QHBKbpNJe0

A szolgálólány meséjének színésznője, Elisabeth Moss teljesítményét is elismerték a legjobb sorozatszínész kategóriában. Sandra Bullock a legrémisztőbb alakítás díját vehette át a Bird Boxért.

A legjobb zenés pillanat is hozta a papírformát: természetesen itt is az Oscar-díjas Shallow című szám nyert a Csillag születikből.

A legjobb csókjelenetet A fiúknak, akiket valaha szerettem film, Noah Centineo és Lana Condor adta, amely díjat érdemelt.

MTV Movie & TV Awards 2019: Best Moments

Superhero blockbuster “Avengers: Endgame” was the top winner at the MTV Movie and TV awards on Monday (June 17) in a show marked by messages of empowerment and self-esteem. The Marvel movie, the second biggest box office hit of all time, took wins for best movie, villain (Josh Brolin’s Thanos) and hero (Robert Downey Jr’s Iron Man.)

Hirdetés