Az MTV VMA zenei díjátadó legjobb és legrosszabb pillanatai

A koronavírus-járvány ellenére is megrendezésre került az MTV Video Music Awards díjátadó ünnepség.

Látványban nem volt hiány a pandémia ellenére sem

A koronavírus-járvány rányomta a bélyegét az MTV Video Music Awards díjátadó ünnepségének felvételeire is. A biztonsági előírások és a távolságtartási irányelvek új kihívások elé állították a szervezőket, írja a Variety. Több előadó pedig előre rögzített felvételről adta elő a szemkápráztató produkcióját. Többek között Lady Gaga, Ariana Grande, The Weeknd és Miley Cyrus énekesnő is.

The Weekndé az év zenés videója, de Lady Gaga sem szomorkodhatott a 2020-as MTV Video Music Awards-on

A ceremónián, amelynek házigazdája Keke Palmer volt, Lady Gaga és Ariana Grande, a BTS, Taylor Swift, H.E.R., Maluma, Machine Gun Kelly és Megan Thee Stallion is díjazott lett – számolt be róla a The Hollywood Reporter . Lady Gaga elnyerte az év előadója díját, továbbá az év legjobb száma – Rain on Me – is az övé lett, ezt Ariana Grandéval együtt készítette.

Összesítettük a 2020-as MTV VMAs legjobb illetve legrosszabb pillanatait.

Legjobb pillanatok

Lady Gaga diadalmenete

Lady Gaga Performs a Medley of “Chromatica II”, “Rain On Me” (ft. Ariana Grande), & More

Lady Gaga performs a medley of “Enigma”, “Chromatica II”, “911”, “Rain on Me” ft. Ariana Grande, and “Stupid Love” at the 2020 Video Music Awards. Chromatica…

Lady Gaga összesen öt díjat is hazavihetett, többek között a Tricon-díj boldog tulajdonosa lehetett. Az Enigma, a Chromatica II, a 911, a Rain on me, és a Stupid Love dalok előadása mellett, az énekesnő a különlegesebbnél-különlegesebb maszkjaival szórakoztatta a közönséget.

The Weeknd szavai

The Weeknd Performs “Blinding Lights” | 2020 MTV VMAs

The Weeknd performs “Blinding Lights” at the 2020 Video Music Awards. The performance took place at Edge at Hudson Yards, check out more details here: http:/…

A Blinding Lights című számának előadása során, a New York legmagasabb obszervatóriumának fényében tündökölt az előadó, miközben a Hudson-folyó felszínén digitális tűzijáték látványában gyönyörködhetett a közönség. The Weeknd látványos műsorán kívül egy szívbemarkoló üzenetet is megosztott a közönséggel.

„Nagyon nehéz számomra most kiélvezni a pillanatot, csak azt szeretném mondani, hogy igazságot Jacob Blake és Breonna Taylor számára” – mondta a kanadai énekes.

DaBaby erőteljes üzenet

DaBaby Performs “PEEPHOLE”, “Blind” & “Rockstar” | 2020 MTV VMAs

DaBaby performs “PEEPHOLE”, “Blind” & “Rockstar” at the 2020 Video Music Awards. Check out more from the 2020 VMAs here: http://www.mtv.com/vma #VMAs #MTV Su…

A rapper előadásában a Peephole, a Blind és a Rockstar című számok egyvelege hangzott el, amely szép összegzése volt a 2020-as évnek. Produkciójában reflektált a pandémiára és a Black Lives Matter megmozdulásokra is. Kellékekként maszkokat és egy rendőrautót is használt. Az előadásának egyik erőteljes pillanata volt, amikor felpattant a rendőrautó tetejére és azt énekelte, hogy „ne öljetek meg minket” mindezt látványos várostűzzel megspékelve a háttérben. Utalva ezzel a brutálissá vált tüntetésekre és rendőri közbeavatkozásokra.

Miley Cyrus Wrecking Ball dalának megidézése

Miley Cyrus Performs “Midnight Sky” | 2020 MTV VMAs

Miley Cyrus performs “Midnight Sky” at the 2020 Video Music Awards. Check out more from the 2020 VMAs here: http://www.mtv.com/vma #VMAs #MTV Subscribe to MT…

Miley Cyrus minden évben visszatérő vendége a VMAs-nak, idén is ellátogatott a rendezvényre, hogy előadja legújabb Midnight Sky című dalát. Az előadásának központi eleme volt egy diszkógömb is, amely a 2013-as Wrecking Ball videóklipjének látványát idézte meg.

Maluma és CNCO autós produkciója

CNCO Performs “Beso” | 2020 MTV VMAs

CNCO gave fans an epic performance drive-in performance, presented by Toyota. Performance took place at Skyline Drive-in NYC. More from the 2020 VMAs here, h…

Az est fénypontja a Maluma és CNCO által előadott autós koncert volt, amelyet előzetesen rögzítettek valódi színpadon élő közönség előtt. A srácok a Hawai és Beso szerzeményeik eléneklésével megmutatták milyen is egy igazán jó koncert-feeling a biztonságos távolságtartás betartása mellett.

Legrosszabb pillanatok

Doja Cat világító testrészei

Doja Cat Performs “Say So” & “Like That” | 2020 MTV VMAs

Doja Cat performs “Say So” and “Like That” at the 2020 Video Music Awards. Check out more from the 2020 VMAs here: http://www.mtv.com/vma #VMAs #MTV Subscrib…

A világhírű énekesnő, Doja Cat két dalt is előadott különleges, világító ruhaneműjében. Elsőként a Say So című szerzeménnyel, majd pedig a Like that popdallal ragadta magával a közönség figyelmét. Az énekesnő sellőszerű öltözetében az intimebb testrészeit világította ki.

Fergie-utánérzés

Black Eyed Peas Perform “VIDA LOCA” & “I Gotta Feeling” | 2020 MTV VMAs

Black Eyed Peas perform “VIDA LOCA” and “I Gotta Feeling” at the 2020 Video Music Awards. Check out more from the 2020 VMAs here: http://www.mtv.com/vma #VMA…

A Black Eyed Peas több előadóművésszel is együttműködött már, miután Fergie 2017-ben otthagyta az együttest. A VMAs most ismét lehetőséget adott Nicky Jam és Tyga számára, hogy a legújabb daluk, a Vida Loca megszólalhasson a színpadon. De amikor újra elhangzott a 2009-es slágerük az I Gotta Feeling, akkor Fergie hiánya fájóan érezhető volt.

Ariana Grande hiánya

ariana grande es lady gaga mtv
Ariana Grande és Lady Gaga / Fotó: MTV

Annak ellenére, hogy a Lady Gagával közös dalukért, a Rain on Me-ért több díjat kapott, és a Justin Bieberrel közös együttműködésük gyümölcsét, a Stuck With U-t is elismerték, Grande mégsem mondott köszönőbeszédet. Csupán egyszer lépett színpadra Lady Gaga oldalán.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból