Hatalmas botrányt kavart a Coca-Cola #loveislove kampánya. A Budapest közterületein elhelyezett plakátokon azonos nemű párokat láthattunk. Erre a vonatra szállt fel Mucsi Zoltán is a tőle megszokott szatirikus stílusban.

Múlt héttől volt látható a Coca-Cola #loveislove kampánya, a plakátokon azonos nemű párokat láthattunk. Ez igencsak megosztotta a közvéleményt, és Boldog István kormánypárti képviselőt is – neki köszönhetően a világsajtó is beszámolt az esetről –, aki bojkottra hívta az embereket.

Coca Cola Meleg Plakátok Budapest
A Coca-Cola #Loveislove Plakátjai

Mint mondta, ne igyák az emberek a Coca-Cola termékeit, amíg le nem szedik a plakátokat.

Hétfőn aztán az óriásvállalat közleményt adott ki, amelyben elmagyarázták, mit és miért szeretnének kifejezni a #loveislove címkével futó hirdetésekkel.

A Coca-Cola a Szigettel együttműködik – nem csak idén –, és a fesztivál témája 2019-ben is a Love Revolution, a Szeretet forradalma.

A Coca-Cola a botrányt kavart melegeket ábrázoló plakátokat lecseréli

A Love is Love kampány nem aratott nagy sikert Boldog István kormánypárti képviselőnél. Bojkottra hívta fel az embereket, hogy amíg el nem tüntetik a meleg párokat ábrázoló plakátokat, addig nem issza a Coca-Cola termékeit. Hétfőn aztán az óriásvállalat közleményt adott ki, amelyben elmagyarázták, mit és miért szeretnének kifejezni a #loveislove címkével futó hirdetésekkel.

A sajtókérdésekre a Coca-Cola közölte, hogy a kampány a Sziget indulásával a második szakaszába lépett. Szerdától a Sziget Fesztiválon és a hirdetési felületeiken is a szivárványos címkével ellátott 0,5 literes palackos Coca-Cola és Coca-Cola Zero áll a középpontban.

Mint hozzátették, a kampányt eredetileg is így tervezték.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Ebbe a kampányba csatlakozott Mucsi Zoltán is szatirikus performansza által.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Ennek az itókának a neve mától Coca-Cola: kuka-kóla[/perfectpullquote]

– mondja Mucsi Zoltán a videóban, majd elhajítja a palackot.

Mucsi Zoltán: “Olyan országban élünk, ahol ha más véleményen van valaki, akkor egy pillanat alatt ellehetetlenítik”

Debrecenben dolgozom jelenleg, ott próbálom Andrzej Saramonowicz Tesztoszteron című kortárs, lengyel darabját, Szikszai Rémusz rendezésében. Még nyáron elvállaltam, április 26-án látható a bemutató. Ingázom. Megyek reggel a fél 7-es vonattal, aztán jövök vissza a 2:50-essel, majd Budapesten játszom. ContextUs: Mennyire gyakori, hogy vidéki színházakban is játszol?

“Én addig nem iszok Coca-Colát, amíg az egész világ le nem szedi az összes Coca-Cola-plakátot” – teszi hozzá Mucsi.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet