Mucsi Zoltán szétlőtt egy mozit, hogy bejusson a Cop Mortem filmvetítésre

Ugye, nektek is elegetek van, amikor öt nap után, hétvégén végre pihennél a barátokkal/pároddal/egyedül, és mindezt mozizással koronáznád meg, de annyian vannak, hogy karácsonyig sem kerülsz sorra? Hát, a népszerű színésznek, Mucsi Zoltán agyvize is felforrt, és magához ragadott két mordályt.

Miután a tőle megszokott szépszó nem volt lényegre törő, muszáj volt előrántani a fegyvereket, hogy vegyen egy popcornt és egy jegyet.

Viccet féletéve, a Cop Mortem egy új, magyar film, azon belül is egy krimi. Idén lesz látható a mozivásznakon.

És ahogy az alcímből is kiderül a számotokra, Mucsi csak egy reklámfilm kedvéért lőtt szét mindent a moziban, ám azt nagyon hatásosan.

Íme, az előzetes:

Mint láthatjuk, Anger Zsolt ismét rosszfiút játszik. Aki esetleg nem tudná, ő a főszereplője az egyre népszerűbb és szakmailag is méltatott Aranyélet című HBO-sorozatban.

Mellette Kamarás Iván is feltűnik, illetve Ganxta Zolee is.

Ám Gáti Oszkár (Mephisto), Nagy Zsolt (Kontroll), Szabó Győző (Magyar vándor), Gesztesi Károly (Üvegtigris 2.) is tiszteletét teszi az akciókrimiben.

A rendező Kovalik József. Ez az első filmrendezése, sőt forgatókönyvíróként is a Cop Mortem által debütál. Korábban számos koordinátori szerepben tetszelgett, mint például a népszerű Vikingek harcjelenetéért volt a felelős, de színészként is láthattunk már: a Munkaügyek 2014-es évadában, a Gorilla 1 című epizódban. Mucsi oszlopos tagja az említett sorozatnak, talán ez lehet a híd a kettejük együttműködésének, a reklámfilmnek.

Itt pedig az említett mozis lövöldözés látható:

Főszereplő: Mucsi Zoltán
Rendezte: Kovalik József
Operatőrök: Bíró Attila, Nyoszoli Ákos
Hangmérnök: Oláh Ottó, Heidrich Roland
Takarítónő: Magdi néni
Kreatív producer: Lebanov László

A film premierje november 24-én lesz, és az Alpha Industries támogatásával készült a Cop Mortem.

A szerk. ajánlása

Címlapról

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból