Megérkezett a Mulan élőszereplős változatának első előzetese, amely a Disney legújabb remake-je lesz.

Hirdetés

Az élőszereplős Disney-mese egy fiatal nőről szól, aki mindent kockára tesz a családja és a hazája iránti szeretetből, hogy Kína valaha ismert legnagyobb harcosává válhasson. A film premierjét 2020 márciusára tűzte ki a stúdió, írja a Deadline.

Mulan szerepét Yifei Liu színésznő játssza / Fotó: IMDb

A kínai császár úgy rendelkezik, hogy minden családnak egy férfival kell hozzájárulnia a birodalom hadseregéhez, hogy megvédjék az országot az északi támadók ellen. Hua Mulan, a megbecsült harcos legidősebb lánya a beteg apja helyére lép.

Mulan férfi ruhát öltve néz szembe a próbatételekkel és belső erejének köszönhetően felfedezi saját lehetőségeit. Az epikus utazása során pedig megbecsült harcossá lesz, aki méltóvá válik nemzete és a büszke apja tiszteletére is.

Pattanásos Hófehérke és túlsúlyos hableány, így néznének ki a valóságban a Disney-hercegnők

Azért, hogy ezt demonstrálja, Marcela Sabiá egy kis csavart vitt a Disney-hercegnők ábrázolásába, írja a Design Taxi . A tökéletes hercegnőket pattanásosan, sebhelyekkel és egyéb hibákkal képzelte el, ezáltal téve őket még karakteresebbé. Hamupipőke egy kerekesszékben látható, míg A kis hableányból ismert Ariel túlsúlyos lett.

Mulan szerepét Yifei Liu színésznő játssza, de helyet kap a filmben Donnie Yen (Tung parancsnok), Jason Scott Lee (Böri kán) és Jet Li is, aki a kínai a császárt alakítja.

Disney’s Mulan – Official Teaser

When the Emperor of China issues a decree that one man per family must serve in the Imperial Army to defend the country from Northern invaders, Hua Mulan, the eldest daughter of an honored warrior, steps in to take the place of her ailing father.

A filmet Niki Caro rendezi. A forgatókönyvért pedig Rick Jaffa, Amanda Silver, Elizabeth Martin és Lauren Hynek írók felelősek, amelyet a Mulan balladája című elbeszélő költemény alapján írtak.

Hirdetés