A Muse Matt Bellamy-ja kiadta a Trónok harca-albumot beharangozó új dalát

Hamarosan érkezik a Trónok harca-album, a For The Throne. A Muse zenekarból ismert Matt Bellamy megosztotta új dalát, a Pray-t az albumról, írja az NME.

A Trónok harca sorozat befejező évadának tiszteletére érkezik egy a sorozat által inspirált számokból álló album. Többek között találhatunk majd rajta új és eredeti dalokat olyan nagy nevektől, mint a The National, Ellie GouldingRosalíaMumford & SonsA$AP Rocky, Chloe x Halle, Jacob Banks, James Arthur, Lennon Stella, Joey Bada$$The WeekndSZATravis Scott, Ty Dolla $ignLil Peep vagy a The Lumineers.

A Trónok harca befejezése a hivatalos Spotify-lejátszási listában rejtőzhet

Megjelent a Trónok harca utolsó évadának hivatalos lejátszási listája a Spotify-on Game of Thrones: The End is Coming címmel. A listán számos különböző műfajú dalt találhatunk, például rockot, de még metált is. A sorozat készítői, David Benioff és D.B. Weiss arról nyilatkoztak, a befejezés 100 százalékig megfigyelhető a zeneválasztásban.


A Muse frontembere, Matt Bellamy szólókarrierjének első alkotása is szerepelni fog az albumon. A Pray címet viselő dal elérhetővé vált egy Trónok harcás teaser videó kíséretében.

No Title

No Description

A Trónok harca-videóban egy új karaktert is megpillanthatunk, Bellamy maga is szerepel a teaserben.

Az album április 26-án jelenik meg 11 különböző lemezborítóval.

A polcokra kerül 9 variáció a sorozatban szereplő házak címerével, egy-egy színvariáns a tűzre és a jégre, és egy szabvány verzió.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból