Követem Events Művészetek a Völgyben

Művészetek a Völgyben

Promóció

Idén 26. alkalommal szervezik meg a Művészetek Völgye fesztivált, mely tíz napon keresztül szórakoztatja a kultúra iránt fogékony közönséget.

Promóció
- Advertisement -

Bár a fesztivál mára Kapolcs nevével forrt össze, voltaképp három faluban zajlik: Kapolcson, Vigántpetenden, és Taliándörögdön. Akárcsak a korábbi években, idén is színes képzőművészeti, színházi és zenei programokkal, azonban ezúttal megújult arculattal várja a látogatókat. Idén visszatérnek a korábbi években népszerű filmes programok is, továbbá olyan nagy külföldi nevekkel is találkozhatunk a műsorfüzetben, mint Javier López Jorge, spanyol zongoraművész, vagy a világhírű amerikai szaxofonista, Bob Mintzer. 

De persze a magyar zenei élet jelentősebb együttesei is tiszteletüket teszik itt. A tíz napos fesztivál minden napjára jut pár olyan nagy név mint a 30Y, Péterfy Bori & Love band, Hiperkarma, Anna & the Barbies, Brains, Szabó Balázs Bandája, Kiscsillag, és így tovább… Persze a Művészetek Völgye különleges hangulatához további színes programok is hozzájárulnak. 

Improvizációs, bűvész vagy akár slam poerty workshopok,  kerekasztal beszélgetések, színházi előadások, jógaórák, felolvasások, design vásárok garantálják, hogy a Völgybe látogatók az esti koncertek előtt se unatkozzanak.  

Akinek pedig nincs kedve napjaink népszerű magyar zenekarjainak a koncertjeire csápolni esténként, annak a komoly zenei program garantálja a kikapcsolódást a kapolcsi római katolikus templomban.

A Művészetek Völgyében minden korosztály és minden stílus megtalálja a neki való programot. Így együtt bulizhatnak kicsik és nagyok, technósok és a komoly zenét kedvelők. A fesztivál palettája olyan színes, hogy képtelenség pár sorban összefoglalni, így érdemes előre átböngészni a programfüzetet, hogy le ne maradjunk valamiről.

A hivatalos programterv elérhető: ITT 

Hivatalos esemény: ITT 

Időpont: Július 22-31.

Helyszín: Kapolcs

Jegyár: Elővételes bérlet július 22-ig: 18. 000 – 35. 000 HUF, Napijegyek elővételben július 15-ig: 3.500Ft, a helyszínen 4. 000 HUF 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3