Követem Events Művészetek a Völgyben

Művészetek a Völgyben

Idén 26. alkalommal szervezik meg a Művészetek Völgye fesztivált, mely tíz napon keresztül szórakoztatja a kultúra iránt fogékony közönséget.

- Advertisement -

Bár a fesztivál mára Kapolcs nevével forrt össze, voltaképp három faluban zajlik: Kapolcson, Vigántpetenden, és Taliándörögdön. Akárcsak a korábbi években, idén is színes képzőművészeti, színházi és zenei programokkal, azonban ezúttal megújult arculattal várja a látogatókat. Idén visszatérnek a korábbi években népszerű filmes programok is, továbbá olyan nagy külföldi nevekkel is találkozhatunk a műsorfüzetben, mint Javier López Jorge, spanyol zongoraművész, vagy a világhírű amerikai szaxofonista, Bob Mintzer. 

De persze a magyar zenei élet jelentősebb együttesei is tiszteletüket teszik itt. A tíz napos fesztivál minden napjára jut pár olyan nagy név mint a 30Y, Péterfy Bori & Love band, Hiperkarma, Anna & the Barbies, Brains, Szabó Balázs Bandája, Kiscsillag, és így tovább… Persze a Művészetek Völgye különleges hangulatához további színes programok is hozzájárulnak. 

Improvizációs, bűvész vagy akár slam poerty workshopok,  kerekasztal beszélgetések, színházi előadások, jógaórák, felolvasások, design vásárok garantálják, hogy a Völgybe látogatók az esti koncertek előtt se unatkozzanak.  

Akinek pedig nincs kedve napjaink népszerű magyar zenekarjainak a koncertjeire csápolni esténként, annak a komoly zenei program garantálja a kikapcsolódást a kapolcsi római katolikus templomban.

A Művészetek Völgyében minden korosztály és minden stílus megtalálja a neki való programot. Így együtt bulizhatnak kicsik és nagyok, technósok és a komoly zenét kedvelők. A fesztivál palettája olyan színes, hogy képtelenség pár sorban összefoglalni, így érdemes előre átböngészni a programfüzetet, hogy le ne maradjunk valamiről.

A hivatalos programterv elérhető: ITT 

Hivatalos esemény: ITT 

Időpont: Július 22-31.

Helyszín: Kapolcs

Jegyár: Elővételes bérlet július 22-ig: 18. 000 – 35. 000 HUF, Napijegyek elővételben július 15-ig: 3.500Ft, a helyszínen 4. 000 HUF 

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

A legfontosabb Van Gogh-potré az első pszichotikus rohama után készült

A különleges alkotás 1889-ben készült, mikor a művész pszichózisa miatt többször is kezelésre szorult.

A műkincsrablók bevallották, hogyan lopták el Gustav Klimt festményét

Két férfi bevallotta, hogy ellopta egy olasz galériából, majd később visszavitte oda Gustav Klimt Bildnis einer Frau (Egy hölgy arcképe) című festményét.

Kirúgták a 168 Óra munkatársát, aki főnökei tudta nélkül hozott le egy cikket

A 168 Óra megszüntette annak az újságírójának a munkaviszonyát, aki a lap vezetésének engedélye nélkül az online felületükön közzétette a Kivették Adrienn petevezetékét a miskolci kórházban, de ezt csak három évvel később, mástól tudta meg című cikket.

Rubint Réka két posztban is megpróbálta védelmébe venni Schobert Norbit

A fitneszguru felesége, Rubint Réka két posztban reagált az őket ért vádakra.

Adam Sandler “adamsandleresen” reagált arra, hogy mellőzték az Oscar-jelöltek közül

Adam Sandler a Csiszolatlan gyémánt című filmbeli alakítását nem méltatta az Akadémia.

ez is érdekeltéged
<3