James McAvoy forgatókönyv nélkül játszik a My Son című új filmjében

Claire Foy és James McAvoy főszereplésével készül a 2017-es Mon Garcon (Fiam) című francia thriller angol nyelvű adaptációja My Son címmel.

Remake a Mon Garconnak

A My Son rendezője a francia Christian Carion lesz, aki az eredeti filmet is rendezte Guillaume Canet és Mélanie Laurent főszereplésével – olvasható a The Hollywood Reporter című filmes portálon.

james mcavoy my son film scaled
James McAvoy az X-Men: Dark Phoenix premierjén a TCL Kínai Színház bejárata előtt, Los Angeles, 2019. június 4-én / Fotó: Jordan Strauss / AFP

Az STXfilms számára készülő remake-ben James McAvoy, aki igencsak szeret jótékonykodni, játssza az apát, aki eltűnt kisfia keresésére indul. A férfi elutazik a városba, ahol a volt felesége (Foy) él, hogy választ találjon fia eltűnésének rejtélyére.

Improvizálni fog McAvoy

Ahogy a főszereplő sem tudja, hogy mivel kell szembenéznie, úgy McAvoy is forgatókönyv és előre megírt szöveg nélkül fog dolgozni.

A színész improvizálni fog, ahogy az egyes jelenetek kibontakoznak – akárcsak az eredeti változatban –, míg a többi színész és a stáb tagjai ismerni fogják a forgatókönyvet.

A forgatási munkálatok november elején kezdődnek Skóciában.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból