Miért van az, hogy számos filmben, amikben nácik is a sztori részei, fansztasztikus történetekkel szolgálnak? Mondhatnánk Indiana Jones-t, Amerika Kapitányát vagy épp a Brazíliai fiúkat! Ezen filmekben sok abszurd történet felsejlik. És a valóságban is várnak ránk olyan náci projektek, amelyek eddig ismeretlenek voltak előttünk és vad történeteket rejtenek. A Hitler labirintusa című filmben ezeket tárja fel a History.

1Hitler labirintusa

A diktátor című film Charlie Chaplin főszereplésével (részlet)

A History tévécsatorna új filmje, a Hitler labirintusa eddig ismeretlen föld alatti alagútrendszerben bukkant újabb bizarr projektekre. Németországban található egy eddig feltáratlan alagútrendszer, amely számos teóriát megváltoztathat Hitler második világháborús terveivel kapcsolatban. Ezen föld alatti labirintus elhelyezkedése eddig rejtély volt.

Azonban egy új forrás révén sikerült megtalálni a Decknamen Jonas kódnevű náci bázist, ahol pusztító fegyvereket és szuperkatonákat akartak kifejleszteni, teremteni, írja a HVG.

A Hitler labirintusa című filmben egy kincsvadász-csapat vizsgálja meg a bázist, amelynek következtében az ott folyt kísérletek nyomába ered. Számos projektet találtak ott a készítik, amelyek sci-fibe illőek. Ezekből gyűjtöttek össze néhányat!

Lapozz a következő oldalra a náci projektekért!