Nádai Anikó és párja, Hajmásy Péter a Dominikai Köztársaságban nyaralnak. Ott történt a lánykérés.

Romantikus pillanatok

Az RTL Klub számos műsorából ismert sztár, Nádai Anikó már posztolta egyszer az Instagram-oldalára, hogy megkérték a kezét. Azonban akkor még csak a gyűrűt láthattuk.

Azóta egy újabb bejegyzésben viszont már az egész felvétel is napvilágot látott, ahogyan a tengerparton megtörténik a nagy pillanat – számolt be róla 24.hu.

Tavaly álltak először nyilvánosság elé

Nádai Anikóról és párjáról tavaly júliusban derült ki, hogy egy párt alkotnak. Hajmásy akkor vált el előző feleségétől, Weisz Fannitól. Mindkét nőt láthatjuk idén a tévéképernyők előtt, Weisz Fannit még a Legbátrabb párosban, Nádai Anikót pedig a Nyerő Páros idei szériájában.

Mint arról korábban beszámoltunk, Nádai Anikó már gyerekkora óta nem volt megelégedve magával, így előző évben orrplasztikai műtétre szánta el magát. Nem tudni, akkor már sejtette-e az új élet kezdetét, ám azt nyilatkozta az ügyben, hogy már elégedett önmagával.

Egy turista majdnem lecsapta Hajmásy kezéről Nádait

Az eljegyzésről készült videóból egyébként látható, hogy baki is előfordult. Hajmásy Péter kezéből a gyűrűt tartalmazó doboz kiesett a csókváltás során, amit egy arra járó turista felkapott, és Nádait humorosan megpróbálta lecsapni Hajmásy kezéről.

Így az eljegyzés nem csak Nádai Anikónak okozott meglepetést, valószínűleg Hajmásy Péter sem tudta hová tenni az események váratlan fordulatát hirtelen.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet