Eszem + Iszom GasztroArt Nagy dobásra készülnek a sörgyártó cégek! JÖN A FÜVES...

Nagy dobásra készülnek a sörgyártó cégek! JÖN A FÜVES SÖR!

Promóció

Az amerikai sörgyárak és italforgalmazó cégek most a fűvel akarják kicsit felturbózni az amúgy stagnáló piacforgalmukat. Szóval jön a füves sör?

Promóció
- Advertisement -

Nálunk ugyan még illegális, azonban harminc amerikai államban már törvényesen is lehet használni a mariskát. Októbertől pedig a kanadai piacokon is legálisan lesz árulható és vehető.

Most azonban a világ ötödik legnagyobb söripari vállalata, a Molson Coors is ki akarja vetni a hálóját a kanadai fű bizniszre, így az ottani leányvállalatával, a Molson Coors Canada révén közös vállalatot alapított a Hydropothecary termelővel.

A fű legalizálása felpörgetné a brit gazdaságot / ContextUs

A tanulmány olyan USA-tagállamokra hivatkozik, amelyek már legalizálták a kannabiszt, kiemelve, hogy a lépés az Egyesült Királyságban is inkább előnnyel, mint hátránnyal járna. Colorado állam például, amelynek népessége kevéssel nagyobb, mint Skóciáé, csak 2017-ben 247 millió dollárt (179 millió fontot) keresett az új kannabisz-adóból és koncessziós díjakból.

Ebből viszont nemcsak ők, hanem a Diageo, a Johnnie Walker és a Smirnoff márkák is szeretnének profitálni. Az amerikai italforgalmazók alkoholmentes, kannabisz-tartalmú italok készítését tervezik, amelyeknek az árusítása 2019-től lehetséges.

Jay és Néma Bob is tudja, mi a tuti / Forrás Giphy

 

Az amerikai söripari vállalatok rá voltak kényszerítve az újításra, ugyanis a mostani generáció már nem igazán fogyaszt sör. Inkább a borokat és a szeszes italokat preferálják. Így a fű legalizálása és népszerűsége egy új ajtót nyitott ki előttük, hogy valami igazán különlegeset hozzanak létre.

Promóció
ForrásNoizz
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3