Nagy Ervin 20 év után búcsúzik eddigi szerepkörétől, és kilép a Katona József Színház társulatából. Egy ennek apropóján készült interjúban elmondta, szeretne úgy élni, mint az amerikai sztárok.

Régóta tervben volt

Múlt hét csütörtökön számoltunk be arról, hogy Mészáros Blanka, Dér Zsolt és a több mint 20 éve ott dolgozó művészeti titkár, Nádor Lili mellett Nagy Ervin is távozott a Katona József Színháztól. Mészáros esete nem meglepő, hiszen néhány hete a szerkesztőségünkhöz eljuttatott, a következő évadról szóló Radnóti Színház-közlemény alapján megírtuk, a színésznő átigazol a Katonából. Mészáros és Nagy Ervin tavaly mind a ketten elnyerték az Arany Medál-díjat az év színésze és az év színésznője kategóriában.

Nagy Ervin Meszaros Blanka Katona Joszef Szinhaz
Mészáros Blanka És Nagy Ervin A Sirály Előadásában, 2017. / Fotó: Horváth Judit

Nagy Ervin megszakítja a társulati tagságát, de marad színészként, játssza a szerepeit. Ő egy modellt akar létrehozni, máshogy gondolkodik arról, hogy egy színésznek hány lábon kell állnia – mondta Máté Gábor igazgató az ATV-nek, aki hozzátette, hogy a színésszel már régóta beszélnek arról, hogy elhagyja a színházat.

Mint az amerikai sztárok

Nagy úgy véli, a társulati lét nagy védettség, de egyúttal kötöttség is, ő pedig úgy szeretne élni, mint az amerikai sztárok: csak azzal a felkéréssel foglalkozna, amihez érez affinitást. “Amióta a Kincsem című film elkészült, kicsit kifele állt a rudam a színházból” – avatta be a 24.hu-t döntésének hátterébe.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Akkor fogalmaztam meg magamnak, hogy ha sikerülne felépíteni egy olyan karriert, ami állandó filmes elfoglaltsággal jár, szeretnék úgy élni, mint az amerikai sztárok. Most látom kicsit a lehetőséget arra, hogy úgy osszam be az időmet, ahogyan én szeretném[/perfectpullquote]

– mesélte tervéről, miközben azt is kifejtette, úgy vált el Máté Gábor igazgatótól, hogy a holdudvarban marad, csak most már ő küldi a naptárát az üres helyekkel.

Nagy Ervin Katona Jozsef Szinhaz Tavozasanak Oka
/ Fotó: Merész Márton

“Mondjuk, Máté Gábor eddig is igyekezett figyelni rám, de egy igazgatónak tartania kell a társulati kohéziót. Én két éve pedig érzem, hogy ez nem oké” – sejtetett Nagy valamit abból, hogy ez mekkora kötöttség volt számára.

Imádja, hogy nem csak művész

Beszélt arról is, hogy érdekli a produceri munka és hogy már nem kizárólag a színházban gondolkodik.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Keresem a lehetőséget, hogy a kreatív energiáimat lekössem. Minél nagyobb szeletét harapom az életnek hírnév tekintetében, annál jobban látom, hogy milyen sokfajta kapcsolatot hoz ez nekem. A világ szerencsésebbik felén, ahol nem 28 estét kell játszani semmi fizetésért, látni, hogyan élnek a művészek[/perfectpullquote]

– mondta, és szerinte ebből feketén-fehéren kiderül, hogy ez tehetségfüggő. Nagy a Drakulics elvtársban és az A tanár című RTL Klub-sorozatban is kipróbálta magát producerként.

Nagy Ervin a nyílt utcán, a Katona József Színház előtt verekedett

A színész a nyílt utcán, a Katona József Színház előtt verekedett össze egy férfival, írja a . A KrizShow-ban mesélte el, mi történt közte és a másik fél között. Mint elmondta Nagy Ervin, fellökött egy anyukát és annak gyerekét, ezt pedig nem hagyhatta szó nélkül. – mesélte Nagy Ervin.

“Akinek van kedve vagy igénye rá, belekóstol másba is. Én meg aztán pláne ilyen vagyok. Imádom, hogy nem csak művész vagyok” – vázolta a színművész, milyen energiák mozgatják és mennyire belekóstolna már másba is.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.