Nagy Ervin a nyílt utcán, a Katona József Színház előtt verekedett

Nagy Ervin, a Katona József Színház színművésze a KrizShow vendége volt, ahol tettlegességig fajuló nézeteltéréséről beszélt őszintén. 

A színész a nyílt utcán, a Katona József Színház előtt verekedett össze egy férfival, írja a Bors. A KrizShow-ban mesélte el, mi történt közte és a másik fél között. Mint elmondta Nagy Ervin, fellökött egy anyukát és annak gyerekét, ezt pedig nem hagyhatta szó nélkül.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam[/perfectpullquote]

– mesélte Nagy Ervin.

Nagy Ervin 5 HPGY
Nagy Ervin, a Katona József Színház színművésze / Fotó: 061

Nagy azt is megosztotta, miért fajult tettlegességig a dolog.

“Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek. Én nem szoktam kezdeményezni a verekedést, de ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek. Hozzáteszem, mindez a Katona József Színház főbejáratánál történt, úgyhogy na­gyon vicces volt” – zárta gondolatmenetét Nagy Ervin.

„Kritika! Csúnya szó!” – hatványozott helyzetgyakorlatok a Katona József Színházban – Beszámoló

A Katonából kifelé kígyózó sorhoz, előadás előtt nagyjából öt perccel csatlakoztam. Már majdnem én következtem, mikor megszólított a mögöttem álló három külföldi fiatal, akiknek gyorsan vázoltam, hogy mi is ez a program és hogy karszalag nélkül sajnos nem tudják megnézni. Ők mosolyogva megköszönték a segítséget és tovább álltak.

Az eset a Katona József Színház főbejárata előtt történt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból