Nagy Ferónak van mit ünnepelnie, most ünnepelte a 77. születésnapját, emellett pedig a Beatrice 45. évfordulója alkalmából az MVM Dome-ban adhat idén koncertet.

Nagy Feróék úgy tervezték, áprilisban adnak fennálásuk 45. évfordulója alkalmából egy koncertet, de végül a vártnál nagyobb volt az érdeklődés, így egy nagy lehetőséget kaptak, írjaBors.

Egy vállalkozó barátomnak az ötlete, csináljuk meg az MVM Dome-ban, ami több mint tízezer ember befogadására is alkalmas. Átrágtuk ezt a gondolatot, és azonnal bele vágtunk a szervezésbe

– árulta el az énekes, hozzátéve, hogy egyelőre az előkészületek zajlanak, és próbálják összeállítani, hogy milyen exkluzív, akár világhírű vendégeket hívjanak meg.

December 9-ére tűztük ki az időpontot, és egy nagyszabású eseményt szeretnénk megvalósítani. Olyat fogunk csinálni, amilyen még az én életemben soha nem volt.

“Óriási dolog ez számomra, a születésnapom legnagyobb ajándéka. Persze rengeteg melót kell belefektetni, hiszen a helyszín miatt az elvárás is nagy lesz velünk szemben” – vallotta be.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet