Nehéz a sorsa.
16-17 fokos hálószobában alszik a feleségével a Beatrice frontembere, és más módon is igyekeznek spórolni.
A lassan 77 éves énekest arról faggatták, mi a titka.
Beüzemelte cserépkályháját Nagy Feró, hogy így is spórolni tudjon a fűtésen. Emellett függönyöket szerelt fel a ház több pontján, és csak egy helyiséget fűtenek ki a feleségével, akivel 16-17 fokos hálószobájukban alszanak – mondta a Beatrice frontembere a Blikknek.
Feróék az élelmiszerrel is spórolnak, vagy legalábbis odafigyelnek, hogy mit és mennyiért vásárolnak. A hétköznapokban egyébként ő maga is szívesen főz, de a karácsonyi menüt anyósa szokta elkészíteni.
Nagy Ferónak tavaly szeptemberben született negyedik unokája, így most egy 6 éves kisfiú, egy 4 éves kislány, egy lassan kétéves kisfiú, valamint egy négy hónapos fiúcsecsemő nagyapja.

Kapcsolódó cikk

“Az unokák a mindenem! Rengeteg időt töltök együtt velük, ők az elsők” – mondta róluk.
Az énekes arról beszélt, hogy a Beatrice koncertjein van egy mag, az ős-rajongók közössége, akiket név szerint is ismer. Feró a koncertek után mindig lemegy a közönséghez beszélni, saját bevallása szerint egyébként sem voltak soha sztárallűrjei, „sokszor egyébként is nehezen tudom elviselni magam, ezért sosem viselkednék nagyképűen”.
Arra a kérdésre, mi a titka, hogy lassan 77 évesen is ilyen nagy fordulatszámon képes pörögni, Nagy Feró úgy fogalmazott: “Nem tudom, mi a titkom. Talán az, hogy a Jóisten vigyáz rám, odafigyelek magamra, no, és persze, az unokák is edzésben tartanak.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.