Amennyiben vendéglátó-ipari egységet üzemeltet, biztosan előkerült már a kombi sütő beszerzésének témája. Egy ilyen eszköz elengedhetetlen ahhoz, hogy széles ételkínálattal, változatosan és gyorsan tudja kiszolgálni a vendégeket. Mutatjuk, hogy érdemes választani.
Működési elvek, típusok
Alapvetően kétféle kombi sütő létezik a működését tekintve. Az egyik fajta gázzal, míg a másik elektromosan üzemel. Természetesen e két fő kategória közül annak fényében tudunk választani, hogy melyik passzol inkább a konyhánk energiaellátásába.
A döntést nem érdemes elhamarkodni, hiszen nagy értékű beruházásról van szó. Emiatt a vásárlás előtt akár szakemberrel is érdemes konzultálni, aki segít kiválasztani a megfelelő darabot.
Értelemszerűen ebben a termékkategóriában is széles választékkal lehet találkozni. Többféle kialakítás, teljesítményszint, méret létezik. Árkategóriában is nagy a szórás, pár százezer forinttól a milliós nagyságrend feletti tételekig terjed a választék.
Mivel egy ilyen beruházás hosszú éveken keresztül részét fogja képezni a vállalkozásunk mindennapjainak, érdemes ennek fényében megfontoltan választani.
Professzionális funkciók, egyszerű használat
A modern kor vívmányai egyértelműen a kombi sütők világában is megvetették a lábukat. Számos eszközt elektromos vezérlés segítségével irányíthatunk érintőképernyőn és digitális gombokon keresztül. Ezek segítségével programozni tudjuk az elkészítési módot és időt, valamint személyre is tudjuk szabni ezeket. Minél inkább haladunk előre a világban, annál meghatározóbb lesz a konyhában is a fejlett technológia használata.
A modern sütőkben többnyire kettő ventilátor is biztosítja az egyenletes hőmérsékletet, melyek két irányba forognak. Beépített párásítóval, valamint előre billenthető üvegajtóval rendelkeznek a tökéletesség érdekében.
Továbbá számos esetben a kezelőpanel vízszintesen, az ajtó alatt kerül elhelyezésre, megkönnyítve ezzel a használatot. Sőt, ezen túlmenően elérhető olyan készülék, mely az IPX3 technológiának köszönhetően a fröccsenő víz ellen is megvéd.
A kombi sütő használatának módjai
Ez az eszköz tulajdonképpen a konvekciós sütő, valamint a gőzpároló kombinációja. Ennek fényében az ételek készülése közben száraz vagy párás levegő kering a sütő légterében. Ez biztosítja a tökéletes végeredményt. Rendkívül sokféle alapanyagot felhasználhatunk, hiszen a zöldségektől kezdve a húsokon át halakat is készíthetünk vele. Ezen túlmenően tészta, rizs, illetve burgonya főzésére, sütésére is tökéletesen alkalmas.
Önnek is éppen egy ilyenre lenne szüksége a vállalkozásában? Ebben az esetben a Nagykonyhai.com Webáruház lesz az Ön ideális beszerzési helye, ahol rendkívül sok kombi sütő található. Itt megismerkedhet részletesen az adott készülékekkel, illetve szakértői segítségnyújtást is kaphat a kiválasztás folyamatában. Növelje a hatékonyságot Ön is egy ilyen hasznos eszköz beszerzésével!