Nánási Pál fotós reagált a Nánásiék brandnév alatt megjelent karácsonyi dal okozta kritikákra. A kommentelők szerint Tóth Andi megjelenése nem volt visszafogott.

Tisztelegni akartak a hagyományok előtt

A napokban jelent meg Nánásiék hagyományos karácsonyi dala, amiben idén Tóth Andi is szerepet kapott. Az énekesnőt sok kritika érte, de Nánási Pál megvédte.

Nanasiek Nanasi Pal Ordog Nora Karacsonyi Dal Toth Andi
Nánási Pál És Ördög Nóra / Fotó: M. Schmidt János

“Ez már hagyomány számunkra. Az ötlet onnan ered, hogy mindannyian imádjuk a karácsonyt, amihez hosszú ideje köthetőek a nagy karácsonyi kampányok gyönyörű karácsonyi dalokkal. Szerettük volna megcsinálni a saját verziónkat, tisztelegni ezelőtt a hagyomány előtt” – mondta a Borsnak Nánási a harmadik karácsonyi daluk apropóján, mielőtt a kritikákra tért volna rá.

Hozzátette: az első két évben egy, már meglévő karácsonyi dalnak az alapjára írt felesége, Ördög Nóra szöveget, majd ezt énekelték el.

Az idei máshogyan zajlott

A lapnak a fotográfus elmondta, idén megkérték a Lóci játszik zenekart – akikért a gyerekeik és ők is kedvelik –, hogy írjanak nekünk egy dalt. 

Annyit kértünk, hogy legyen az a címe, hogy Nekem a karácsony. Lóci pedig egy duettet készített, ahol a szilvesztert és a karácsonyt állította egymással szembe

– mesélte el a lapnak az idei dal történetét Nánási Pál.

Megvédte az énekesnőt

A lapnak aztán rátért a Tóth Andit, az X-Faktor ötödik szériájának győztesét ért kritikákra. Sokan kifogásolták Tóth megjelenését, valamint azt, hogy egy karácsonyi dalban inkább szilveszterhez köthető az ő általa énekes dalszöveg.

Megleptek a kritikák minket is. Szerintem Andi egy elképesztő tehetség, és nagyon kevesen vannak, akik képesek arra a hangjukkal, amire ő. Volt szerencsém fotózni is őt, elképesztő önazonosság van ebben a lányban

– védte meg Tóth Andit.

Kapcsolódó cikk

A Nánásiék egyik fele elárulta azt is, hogy precízen, pontosan dolgozik az X-Faktor-győztes. Elsőre tudta, hogy mit várnak el tőle, “rögtön értette, hogy mi a feladata, mi a szerepe ebben a dalban.”

Azért érdekes ez a magyarázat, mert a kritikák az énekesnő megjelenésére vonatkozott. Nánási érvelése viszont arra enged következtetni, mindez tudatos volt, sőt ők kérték Tóth Andit erre.

Arra, hogy miért volt az énekesnő szilveszteri hangulatban, Nánási azt mondta, hogy “a szilveszter szerepében ő [Tóth Andi] egyfajta Grincs, aki a bulik, a szilveszteri partik mellett érvel a dalban, az pedig, hogy az embereknek ez nem tetszik, ízlés kérdése szerintem.”

Végezetül azzal zárta mondandóját, hogy tulajdonképpen minden évben kritizálták a karácsonyi dalukat, és jövőre is kapni fognak, mondván, megszokták és elfogadják mindezt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet