Ördög Nóra és Nánási Pál idei karácsonyi dala kiverte a biztosítékot a követőknél

Már harmadik éve készít/készíttet Ördög Nóra és Nánási Pál karácsonyi dalt. Ezúttal a Lóci játszik és Tóth Andi kapott felkérést. Azonban a kommentelők nagyon lehúzták a videót.

Karácsonyi buli mellett szilveszteri hepaj

Ma este debütált YouTube-on Nánásiék karácsonyi dala, amihez csatlakozott a Lóci Játszik nevű zenekar és Tóth Andi. Igaz, utóbbinak volt, aki annyira nem örült, mivel néhány kommentelő úgy érezte, az X-Faktor ötödik szériájának győztese nem viselkedett elég konszolidáltan.

Toth Andi Nanasiek Karacsonyi Dala Csorba Loci Loci Jatszik Ordog Nora Nanasi Pal
Tóth Andi a Nánási Pál és Ördög Nóra által "megrendelt" karácsonyi dalban / Fotó: Nánásiék YouTube-csatornája

A klipben szerepelt Ördög Nóra és Nánási Pál két gyereke is, és lehet, hogy emiatt érezték túlzásnak, hogy az énekesnő eljátszotta, hogy bulizik. Ám nem csak a megjelenését kifogásolták, hanem azt is, hogy inkább tűnik az ő fellépése és szövege szilveszterinek, mintsem karácsonyinak.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Persze az is lehet, a “megrendelők”, Ördög és Nánási kérte erre, mondván, a két ünnepet szorítsák egy dalba, hogy az újév alkalmából is hallgathassák az emberek a dalukat, így eredményezve több kattintást. Cikkünk megjelenése során Instagram-oldalukon több mint 25 ezer megtekintésnél jár a videó, YouTube-on pedig több mitn 16 ezernél.

És a reklámok is

Az X-Faktor győztesének megjelenése mellett a túlzott hirdetéseket is kifogásolták a követők. 

Egy utazós vlogot oké, hogy támogat a Samsung vagy a K&H, de egy ilyen sikeres párosnál ne kelljen már CCC szponzoráció egy karácsonyi dalhoz, aminek a családról és a szeretetről kellene szólnia

– jegyezte meg az egyik kommentelő.

NEKEM A KARÁCSONY - Lóci Játszik x Tóth Andi x Nánásiék (Nánásiék karácsonyi dala 2020)

Immár harmadik éve nem múlhatnak el úgy az ünnepek, hogy ne legyen karácsonyi dalunk!!!Ráadásul idén először egy olyan szerzemény, ami kifejezetten a mi kedv...

A celebpáros nem csak külön-külön működtet közösségi médiás platformokat, de igyekeznek brandelni a Nánásiékat is. A Nánásiék Instagram-oldalon záporoznak a negatív kommentek. Ugyan itt még olvashatók a hozzászólások, azonban a YouTube-csatornájukon, a videó alatt letiltották a hozzászólást.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból