Az OnlyFans sztárjává lett egykori orvost hat évre börtönözték be, mert „kultúrát és méltóságot sértett” erotikus tartalmaival Mianmarban.

A katonai hatóságok szerint a modellt és egykori orvost, Nang Mwe Sant bűnösnek találták abban, hogy az OnlyFans nevű oldalt meztelen fényképek és videók térítés ellenében történő terjesztésére használta, írja a DailyStar.

Úgy vélik, hogy ő az első ember, akit Mianmarban börtönbe zártak, mert az OnlyFans modellje volt, és megsértette az ország elektronikai tranzakcióiról szóló törvényének 33 (A) szakaszát.

Abban a régióban, ahol San él, hadiállapot van érvényben, és a bűncselekményekkel vádolt személyek ügyeit katonai bíróságokon tárgyalják, és megtagadják tőlük a jogaikat, például az ügyvéd fogadási jogot. A modell tárgyalása az Insein börtönbíróságon zajlott, amely a legnagyobb Mianmarban, és ahová a közelmúltban sok politikai foglyot küldtek.

San 2019-ben azzal került címlapokra, hogy a Mianmari Orvosi Tanács bevonta az orvosi engedélyét, amiért fényképeket osztott meg magáról a Facebook-oldalán, pedig állítása szerint a páciensei környezetében sosem öltözködött kihívóan. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet