Naomi Campbell tavaly még paranoiásnak tűnt túlzott fertőtlenítési szokásaival, de a koronavírus-járvány idején már egyáltalán nem.

Naomi előre látta a koronavírus-járvány kitörését?

Tavaly júliusban osztott meg a modell egy videót, amelyben bemutatja, milyen elővigyázatosságokat tesz, hogy elkerülje a repülés közben a fertőzéseket, írja a Vice. Akkor a videó túlzásnak tűnt, és talán mosolyt is csalt többek arcára is.

Naomie Campbell
Naomi Campbell Nagyon Óvatos / Fotó: Daily Mail

Sajnos azóta változott a helyzet, hiszen az új koronavírus terjedése miatt az Egészségügyi Világszervezet nem győzi hangsúlyozni a higiéniai előírások betartását. Naomi Campbell szinte látnoki módon hívta fel a figyelmet arra, hogy oda kell figyelni a megfelelő fertőtlenítésre a repülés során is.

Naomi Campbell’s Airport Routine | Come Fly With Me

You guys know how much I travel but you might not know how much I LOVE to travel. Here’s a peek at my airport routine. Thanks, Nice International Airport and…

A koronavírus világszintű elterjedése óta pánikszerű vásárlási láz és számos fontos rendezvény elhalasztása borzolja a kedélyeket. Nem csoda tehát, hogy Naomi videója ismét a figyelem középpontjába kerlült.

Campbellt nem érdekli, mit gondolnak róla, fő az egészség

A modell az utazásai során arcmaszkot, kesztyűt visel és mindent áttöröl fertőtlenítő kendővel, ami érintkezhetett fertőz beteggel a gépen. Az asztalkáktól kezdve az ablakon át, az ülésekig mindent fertőtlenít, hogy megóvja egészségét. Saját pokróccal takarja le a repülőn az ülőhelyét, és természetesen a kézmosás fontosságát is hangsúlyozza.

Naomi Campbell is kifutóra lépett a Moschino-H&M divatbemutatón

A #HMOSCHINO hastag alatt futó kollekció egy nagyszabású show keretében debütált. Az eseményen részt vett Marc Jacobs, Frances Bean Cobain és Paris Jackson is, többek között. A divatbemutató helyszínét a Times Square ihlette TV-képernyőkkel, óriási, épületeket imitáló díszletekkel és világító hirdetőtáblákkal. Ezek a Steven Meisel által készített kampányfotókat vetítették.

Számára az egészség a legfontosabb és nem foglalkozik azzal, hogy emiatt habókosnak tartja őt a többi utas. A videó alapján úgy tűnik, a modellnek nem kell tartani attól, hogy elkapja a koronavírust. Érdemes fontolóra venni a modell szokásait.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet