Napi horoszkóp. Az Oroszlán számára kiderül a valóság, a Vízöntő fényt deríthet egy titokra. Ma mindenki bepillanthat a paraván mögé.

Kos – napi horoszkóp

Ma valaki manipulálni akar majd, így figyelned kell, hogy időben észrevedd a jeleket. Ügyelj ugyanakkor arra, hogy mikor visszavered a támadást, akkor légy tapintatos, kíméletes, de egyben határozott is. Mindenképpen neheztelni fog rád az illető, de ne adj a kezébe még ütőkártyát is ellened azzal, hogy udvariatlannak nevezhet.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Bika – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy valaki, akár többen is, meg akarják mondani neked, hogy mit gondolj, hogyan éld az életed, de te tudod, hogy mindehhez neked nem igazán kell iránymutatás. Hárítsd hát el udvariasan ezeket a kísérleteket és jelezd, pontosan tudod, hogy mit csinálsz. Mindenre ott van készen a megoldás a fejedben.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Ikrek – napi horoszkóp

Ma gazdagabb lehetsz egy negatív tapasztalattal, valakivel kapcsolatban, ami nem lesz túlságosan meglepő számodra, mivel talán eleve nem voltak nagy elvárásaid és számítottál ilyesmire az illetőtől. Mégis, amikor bekövetkezik a dolog, eltűnik valami a kettőtök kapcsolatából, talán örök időkre.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Rák – napi horoszkóp

Ma az Univerzum jeleket küldhet feléd a környezetedben zajló eseményeken keresztül, vagy az embereken keresztül, akik kapcsolatba kerülnek veled. Figyelj jól, légy nyitott és ne feledd, gyakran ami előtted van, az nem pontosan az, aminek látszik. Néha kevesebb, gyakran viszont sokkal több. 

>>> Itt a heti horoszkópod is

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma ismét szembesülhetsz azzal, hogy milyen az, amikor valaki teljesen mást mutat önmagáról, mint amilyen valójában. Most viszont mindez talán sokkal mélyebben érinthet téged, aminek oka talán abban rejlik, hogy egyre nehezebben éled meg, ha csalódnod kell emberekben. Talán ahogyan halad az idő, neked is változnak az elvárásaid és csak olyanokkal töltenéd az idődet, akik tényleg meg is érdemelnek.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Szűz – napi horoszkóp

Ma számíts arra, hogy körülötted parázs hangulat uralkodhat és egy rosszul fogalmazott mondat, egy szó, vagy akár egy félreértés is hirtelen fellobbanthat egy vitát körülötted. Légy óvatos és fogalmazz érthetően és egyértelműen, azokat az embereket pedig kerüld el, akikből árad feléd a feszültség.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Mérleg – napi horoszkóp

Nem része a természetednek az erőszak és általában még a hangodat sem szereted felemelni, de amit ma megenged veled szemben valaki, az talán már neked is sok lehet. Ha így áll a dolog, állj a sarkadra és tedd helyre a dolgokat. Néha meg kell mutatni bizonyos embereknek, hogy hol is van az a bizonyos láthatatlan fal, ameddig elmehetnek.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy megoldandó feladat okozhat problémát és a leggyorsabb megoldás talán az lehetne, ha egyszerűen végigvinnéd az akaratodat erővel és kiadnád, ki mit tegyen. Van neked azonban egy másik nagy erősséged is, mégpedig az, hogy ügyesen állítod magad mellé az embereket. Próbáld meg ezt a másik utat most, keress szövetségeseket, hogy közösen legyetek úrrá a problémákon. Sokkal hatékonyabb lesz, meglátod.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Nyilas – napi horoszkóp

Ma egy váratlan, de nagyon hasznos felfedezést tehetsz, különösen akkor, ha nem csak a felszínt figyeled magad körül, hanem megpróbálsz a dolgok mögé is belátni. Vedd észre most az apró részleteket is és figyeld az összefüggéseket! Amit ma megtudsz, azt még sok mindenre használni tudod később is.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Bak – napi horoszkóp

Ma a szavaidnak különös ereje lehet, emiatt légy különösen körültekintő és óvatos, ha másokhoz szólsz. Vedd figyelembe mindenkinek a jellemét és igyekezz ennek megfelelően beszélni vele. Ha tanácsot, vagy utasítást adsz, vigyázz arra, ne érezze úgy az illető, hogy parancsolgatsz neki. Légy jó partnere az embereknek.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy el kell végezned egy kis nyomozást, ha látni szeretnéd, hogy egy ügyben mi van a felszín alatt valakivel kapcsolatban. Ha egy emberről azt érzed, hogy valamit titkol és a neked adott információ hamis, akkor ma ezt lehet, hogy jól is gondolod. Légy óvatos mindennel, ami vele kapcsolatos! >>> Itt a heti horoszkópod is

Halak – napi horoszkóp

Ha te erőteljesen hiszel abban, amit csinálsz, akkor hajlamos vagy azt gondolni, hogy a véleményed megkérdőjelezhetetlen és ilyenkor nagyon nehezen fogadod el, ha valaki más álláspontot képvisel egy kérdésben. Ma viszont valaki lehet, hogy olyan dologgal egészít ki, ami elsőre nem tetszik túlságosan neked, de talán mégis érdemes lenne megfontolnod.

>>> Itt a heti horoszkópod is

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet