Napi horoszkóp. A Szűz nagy dobásra készül, a Halak önbizalma az egekben. Izgalmas nap vár ma mindenkire. Itt a friss jóslatok!

Kos – napi horoszkóp

Az utóbbi időben nem panaszkodhatsz, a karriereddel és a pénzügyeiddel is egészen jól elboldogulsz, viszont ma talán azt érzed majd, hogy valami még hiányzik az életedből. Különösen akkor törhet rád ez az érzés, amikor találkozol valakivel, aki izgalmas témára hívja fel a figyelmed. Olyasmire, amiben talán érdemes komolyabban elmélyedned.

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy egy információ, vagy egy ismerőssel folytatott beszélgetés hatására motoszkálni fog benned a gondolat, hogyan tudnád a pénzügyeidet hosszabb távon még kiegyensúlyozottabbá tenni. Könnyedén találhatsz kedvedre való információt a kérdésben ráadásul ma egy ezek közül különösen hasznos lehet számodra. Ez a tudás nagyon értékes, ne vedd félvállról!

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy beszélgetés vagy találkozó, esetleg egy hír felnyithatja a szemedet és olyan, korábban észrevehetetlen lehetőséget is meglátsz, amely új irányt és új ötletet hozhat az életedbe. Ha többet szeretnél tudni, lehet, hogy valakit közelebb kell engedned magadhoz, mint eddig. Mindez pedig talán egy rég eltemetett érzést is felidéz benned.

Rák – napi horoszkóp

Ma nyitottabb lehetsz a kalandokra, mint máskor és ez nem csak azt jelenti, hogy örömmel mászol sziklát, vagy ugrálsz ki repülőgépek nyitott ajtaján. Egy olyan kaland is szóba jöhet ma nálad, amihez semmilyen különleges felszerelés nem kell. Csak egy csinos ruha és egy jó adag abból a kedves mosolyból, ami már máskor is nagyon hatékonyan működött ilyen szituációban.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma a szenvedély és az intimitás iránti vágy lehet az, ami egy izgalmas kombinációt képez benned, így aki csak a közeledbe ér, mindjárt megérzi rajtad a szenvedélyt. Ha valakit most kiszemelsz magadnak, annak nem sok esélye lesz veled szemben, de könnyen lehet, hogy az illetőnek eszében sem lesz tiltakozni a dolog ellen.

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy helyzetben alkalmad lehet kívülről szemlélni olyasmit, amely bár érdekes és élvezetes, téged különösebben nem izgat fel. Mégis elképzelhető azonban, hogy mindez inspirációt nyújt az életed valamely területén és elindít benned egy gondolatsort. Ha így lesz, vedd komolyan és dokumentálj! Sosem lehet tudni, miből lesz a következő nagy dobásod!

Mérleg – napi horoszkóp

Ma olyan munkákkal is foglalkoznod kell, ami az úgynevezett „nem szeretem” kategóriába tartozik nálad és talán azt is igényli, hogy felkeress egy hivatalt, vagy egy irodát, ahol hosszabb időt is eltölthetsz várakozással. Öröm az ürömben, hogy találkozhatsz egy rég látott kedves ismerőssel, aki egy izgalmas hírrel színesítheti a napodat.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma bárhová is mész, vidd magaddal az önuralmadat, különösen akkor, ha vásárolni indulsz, vagy olyan helyre, ahol ki leszel téve némi kísértésnek is. Könnyen kapható vagy ugyanis ma, amit a megnövekedett önbizalmad táplál és emiatt esély van egy esetleges meggondolatlan lépésre is. Csak olyasmire költs, amire valóban szükséged van és csak olyan kalandot vállalj be, amelyet valóban kezelni is tudsz.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma extra erős energia munkál majd benned, ami arra ösztönöz, hogy haladj tovább az utadon és mindent megtegyél annak érdekében, hogy még magasabbra, előbbre juss. Ha pedig mindezért némi áldozatot is vállalnod kell, akkor most az sem okozhat számodra gondot. Arra azonban ügyelj, nehogy mindeközben valaki, aki fontos neked, áldozatul essen, vagy sérüljön.

Bak – napi horoszkóp

Ma egy lehetőség előtt állsz és a te döntésed lehet az, amely meghatározza, hogy melyik úton indulj tovább. Az egyik út a sikert, a másik pedig talán a kudarcot hozza majd. Lehet, hogy a döntés a logikádat használva nehéz, de ha a szívedre hallgatsz, már más lesz a helyzet. Hunyd le a szemed és meditálj! Ott lesz a válasz a fejedben.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy új ismeretség, vagy egy régi kapcsolat felerősödése hozhat számodra izgalmas perceket, de ahhoz, hogy kihasználd az ebben rejlő lehetőségeket, extra energiát igényel tőled és némi áldozatot is követel. A kérdés persze megint az, hogy az áldozat, vagy a várható siker lesz-e a nagyobb. Nem könnyű a döntés, amely vár rád most.

Halak – napi horoszkóp

Ha vágyod az elismerést, akkor a mai napot igazán szeretni fogod! Megkaphatod ugyanis mindezt egy munkáért, egy eredményes szereplésért, vagy akár szimplán a külsődért is. Ma semmi nem marad észrevétlen, amit csinálsz, te pedig, mint oly gyakran, ma is olyat teszel, ami kivívja a környezeted csodálatát. Ha ez nem ad kellő önbizalmat egy közelgő nagy lépéshez, akkor mi?

Ha pedig kíváncsi vagy, mit írnak októberre neked, ezen a linken olvashatod.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.