Napi horoszkóp. Az Ikrek ma kemény vitapartner lehet, a Nyilas szembe mehet a forgalommal. A többieknek is lesz néhány ütközése.

Kos – napi horoszkóp

Ma, ha teheted, fűszerezd meg a napodat egy olyan programmal, ami kimozdít a megszokott kereteid közül. Itt az ideje, hogy kitörj egy kicsit az unalomból és tegyél valami szokatlant, vagy olyasmit, amit még sohasem próbáltál. Azért persze nem kell mindjárt extrém sportokkal kezdeni, kezdetnek megteszi az is, ha kirándulsz egyet egy ismeretlen terepen, vagy elfogadsz egy meghívást egy kedves ismeretlentől.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Bika – napi horoszkóp

Lehet, hogy most úgy érzed, hogy túl sok a negatív élmény, vagy bizonytalanság a világodban, de hidd el, ezzel mások is így vannak a környezetedben. De mi lenne, ha ma nem a negatív dolgokkal foglalkoznál, hanem összpontosítanál inkább arra, ami rendben van az életedben? Számold össze ezeket a dolgokat és azt fogod látni, hogy eddig nem a megfelelő listát figyelted.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Ikrek – napi horoszkóp

Az biztos, hogy alaposan fel kell kötnie a nadrágot annak, aki veled akar huzakodni, már csak azért is, mert te általában nagyon kemény vitapartner vagy. Mintha lenne a fejedben egy külön memória modul, ahonnan mindig elő tudsz húzni érveket, pontos adatokat, időpontokat. Senki sincs biztonságban, aki veled akasztana tengelyt.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Rák – napi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy valami, vagy valaki fogva tart, vagy olyan helyzetbe vagy, ahol nincs meg a kellő személyes szabadságod, akkor neked ott nem sokáig lesz maradásod. Az ilyen szituációt ugyanis te nem tűröd el sokáig és nem is lenne jó, ha így tennél. Ma megláthatod a fényt, ami azt mutatja, itt az idő, már léphetsz is tovább.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma, könnyen lehet, hogy valaki megpróbálja kiforgatni a szavaidat, vagy valamiben megkísérel rossz színben feltüntetni téged. Tégy úgy, mintha mindez csak egy félreértés lenne és javítsd ki mosolyogva fals információt. Ha viszont még ez sem lenne elegendő, nyíltan leplezd le az illetőt. Abból majd talán tanulni fog.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Szűz – napi horoszkóp

A héten a magánéleted, különösen, ami a barátságokat illeti, jól alakulhatnak és sok örömet okozhatnak. Mindezek ellenére előfordulhat, hogy neked nem lesz teljes az örömed, mivel te talán többet tudsz bizonyos dolgok hátteréről, mint a többiek. Ne rontsd el a hangulatot most, beszélj a dologról inkább később.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Mérleg – napi horoszkóp

Ma ahelyett, hogy mindent részleteiben elemezni próbálnád az eseményeket magad körül, inkább igyekezd a dolgokat egészében tekinteni. De legfőképpen ne keresd a hibát, még akkor sem, ha látod, hogy valami nem tökéletes. Ha egy helyzet működik, jól érzed magadat benne, akkor végül is mi baj lehet, nem igaz?

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Skorpió – napi horoszkóp

Ma egy váratlan meglepetés érhet, ami izgalmas és főleg örömteli lesz számodra. Különösen akkor lesz az, ha nyitottan és elfogadóan közelítesz a változásokhoz és az emberekhez is. Egy közülük ma különösen erős pozitív energiát sugároz majd feléd, a kérdés, hogy mit kezdesz vele.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Nyilas – napi horoszkóp

Ma úgy érezheted magad, mintha mindenki szembe akarna menni veled egy autópályán. Talán ettől feszült vagy és úgy érzed, mindenki feleslegesen nehezíti az amúgy is nehéz életedet. Na, de arra nem gondoltál, hogy esetleg te vagy az, aki a rossz utat választotta? Elvégre az is lehet, hogy most éppen a forgalommal szembe haladsz.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Bak – napi horoszkóp

Ma ahhoz, hogy egy ügyben oda illő véleményt tudj alkotni, vagy helyes döntést tudj hozni, arra lehet szükséged, hogy érzelmileg megpróbálj egy kissé eltávolodni a dologtól és a puszta racionalitás vezéreljen. Persze neked, aki egy igazi érző lény vagy, talán az ilyen feladat a legnehezebb.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma egy helyzetben csapdát szimatolhatsz és úgy érzed majd magadat, mint egy egér, aki elé kihelyeztek egy darab sajtot. Lehet, hogy jó a megérzésed és most valaki nagyon szeretne beetetni téged. Ne hagyd, hogy a fejeden csattanjon az egérfogó!

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod 

Halak – napi horoszkóp

A mai nap választ találhatsz valamire, ami már egy ideje foglalkoztat, vagy ami gondot vagy bizonytalanságot okoz. Készülj fel azonban arra is, hogy a válasz, amit kapsz, nem biztos, hogy olyan lesz, amire előzőleg számítottál. Lásd meg a jót is ebben! A lényege a dolognak mégiscsak az lesz, hogy egy változó kikerül az életedből, legyen pozitív, vagy negatív végkifejlete az ügynek.

>>> Az október havi horoszkópod itt olvashatod

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.