A Szűz csapdába kerülhet, ha nem vigyáz, a Halak ma tündökölni fog. Ma valamilyen eredményre mindenki jut. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ha valamilyen átalakulást vinnél bele az életedbe, legen az egy rossz szokás megváltoztatása vagy éppen egy új kialakítása, akkor ma van az erre alkalmas napod. Ha egy diétát mindig „holnaptól” szoktál kezdeni, akkor ma mondd azt: Mától elkezdem, ettől a pillanattól. Most van esélyed arra, hogy valódi változást érj el az életedben, persze csak akkor, ha valóban ezt akarod.

Bika – napi horoszkóp

Ma sokkal fogékonyabb lehetsz az irodalomra vagy más művészeti ágakra, így ha van egy kis írói vénád, akkor ne kíméld az a papírt vagy éppen a számítógéped billentyűit. Ha pedig inkább lennél befogadója egy alkotásnak, akkor szánd rá az időt és fejezd be azt a remek könyvet, amely a polcodon vár már egy ideje. Ne feledd, hogy egy ilyen nap olyan inspirációval láthat el, amire semmi más nem képes és amelyet a való életedben is remekül hasznosíthatsz.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma a cselekvés legyen az elsődleges prioritásod, különösen akkor, ha a szerelemről vagy más magánéleti projektről van szó. Ha eddig csak készültél arra, hogy megtegyél egy lépést, ma szánd is el magadat rá. Ma olyan nagy lelkierő van benned, hogy bármi is legyen az eredménye a dolgoknak, nem fog megingatni.

Rák – napi horoszkóp

Ma valaminek, amit már egy ideje elindítottál, végre kezded látni az eredményét és ez erős önbizalmat adhat számodra a folytatáshoz. Most ráadásul valami új és ígéretes dolog is felbukkanhat az életedben, amely kedvezően befolyásolja a lehetőségeidet. Ragadd meg és cselekedj! Most van számodra ennek itt az ideje!

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma fontos lehet valahol, hogy milyen külsővel mutatkozol meg és ez bekövetkezhet akkor is, ha amúgy semmilyen fontos találkozóra vagy rendezvényre sem vagy hivatalos. Igyekezz hát úgy kilépni az ajtón ma, hogy érezhesd, úgy nézel ki, hogy még az sem lenne gond, ha összefutnál egy régi riválisoddal vagy egy volt szerelmeddel a gimnáziumból.

Szűz – napi horoszkóp

Ma légy nagyon körültekintő, mert van esély arra, hogy valaki körmönfont módon be akar csalogatni valamibe, mint egy pók a hálójába. Mindez lehetséges, hogy valamilyen üzleti vagy pénzügyekkel kapcsolatos dolog, de ne lepődj meg akkor sem, ha azt észleled, hogy nagyon is magántermészetű ez a csapda.

Mérleg – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma elöntenek az emlékek egy esemény vagy egy váratlan találkozás hatására és a szíved megtelik fájdalommal vagy nosztalgiával. De talán ideje lenne lezárnod a múltat és továbblépni, nem gondolod? Használd az érzelmeidet üzemanyagként és keress egy új kalandot az életedbe. Ne a múlton keseregj, most inkább előre tekints!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma erős érzelmek szinte hullámszerűen boríthatnak el és ez nem csak a pozitív, hanem a negatív érzelmekre is igaz lehet. Kerüld el hát azokat, akik a negatív oldaladat erősítik és képesek kihozni belőled azt, amelyet te sem szeretnél látni. Koncentrálj ma azokra, akik számodra a legkedvesebbek és éld meg velük együtt ezt a napot!

Nyilas – napi horoszkóp

Ha van valami az életedben, amely nem igazán sikeres, de te, talán becsületből vagy megszokásból, tovább viszed, akkor talán ma meg kellene állnod egy pillanatra és átgondolni, jól van-e ez így. Legyen ugyanis mindez egy magánéleti projekt vagy egy üzleti, ha kárt okoz neked, nem kellene tovább folytatnod. Irányítsd át az energiáidat valamilyen ígéretesebb helyre! Ma kerül is eléd egy ilyen!

Bak – napi horoszkóp

Te általában elkötelezetten támogatsz minden kezdeményezést, de talán most fenntartásaid vannak egy üggyel kapcsolatban. Ha nem értesz egyet valamivel, nem kell úgy tenned, mintha minden rendben volna. Állj ki a véleményed mellett, hallasd a hangod és meg fogsz lepődni, milyen sokan egyetértenek majd veled!

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma a magánéletedben felépülhet körülötted egy kis feszültség, amely során elkerülhetetlennek látszik, hogy egy talán eddig elkendőzött probléma napvilágra kerüljön. Talán most jött el az ideje egy tisztázó beszélgetésnek valakivel, amely nem lesz könnyű, de általa végre kikerül egy csontváz a szekrényből. A vége megkönnyebbülés lesz, meglátod!

Halak – napi horoszkóp

Ma szinte tündökölni fog a szíved és körülvesz a szeretet felhője, ami ösztönösen vonzza köréd majd az embereket. Légy kedves a környezetedben lévőkkel, különösen annak adj át a mai szeretet-erődből, aki közel áll hozzád és meg fogod látni, hogy mindezt tízszeresen fogod visszakapni, amikor neked lesz ilyesmire szükséged.

Ha kíváncsi vagy, mit ír az októberi horoszkópod, ezen a linken tudod elolvasni.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.