Az Oroszlán csillagjegynek megnyugvást hozhat a szerdai nap egy régóta elhúzódó ügyben. Napi horoszkóp következik szerdára minden csillagjegynek. Íme, a szerdai napi horoszkóp!

Kos napi horoszkóp (03.21.-04.20.)

A napi horoszkóp szerint nyugalmas napra van kilátásod. Jól is teszed, ha alkotókedvedet inkább a délutáni, esti órákra tartalékolod. Ma számos hívet szerezhetsz egy jó „előadással”, vagy ha jól mutatkozol meg mások előtt. A sikerednek hamarosan látszatja is lesz.

Bika napi horoszkóp (04.21.-05.20.)

Ne engedd, hogy mások diktáljanak helyetted. A saját sorsodba legalábbis semmiképp ne engedj beleszólást. Abból csak az sülne ki, hogy kínkeservvel sem tudnál megfelelni a rád kényszerített elvárásoknak. A saját utadat kell járnod.

Ikrek napi horoszkóp (05.21.-06.21.)

Zseniális ötlettel lepheted meg környezetedet. Nagyon kreatív vagy, kár lenne ezt a napot robotolós munkára pazarolni. Persze, ami halaszthatatlan, annak meg kell lenni, de hagyj magadnak időt az alkotásra is.

Rák napi horoszkóp (06.22-07.22)

Rengeteg jó ötlettel szolgál a mai nap, csak ezek közül, mintha kevés lenne igazán megvalósítható. Az álmodozók ma elemükben érezhetik magukat: mesék és muzsikák színezik a lelküket. A színházlátogatásra ideális nap!

Oroszlán horoszkóp (07.23-08.22)

Ez a nap végre megnyugvást hozhat egy régóta elhúzódó ügyben. Valamilyen korábbi kérdésedre, gyanúdra is választ kaphatsz, és ennek fényében mérlegelve dönthetsz. Ha így van, nem érdemes halogatni. Válaszd a szebbet, a jobbat!

Szűz napi horoszkóp (08.23-09.22)

Biztonságban tudod magad, és neked ez mindennél fontosabb, különösen érzelmi téren. Több helyről is kedvező híreket kapsz, és a magánéletedben is szinte kisüt a nap. Karrieredben jelentős esemény közeledik, talán már érzed az előszelét.

Mérleg napi horoszkóp (09.23-10.22.)

Az önbizalom az elsődleges ahhoz, hogy megvalósítsd álmaidat, vágyaidat. Ha látszik rajtad a bizonytalanság, az akaratgyengeség, akkor senki más sem fog hinni neked. Gyakorold a határozott fellépést, akár még a tükör előtt is!

Skorpió napi horoszkóp (10.23-11.22.

Rád nem jellemző módon ma hiszékenynek bizonyulhatsz. Sajnos van valami, amin már nem változtathatsz, de tekintsd ezt a tapasztalatot tanulópénznek. Ha még megteheted, kérj tanácsot egy jó baráttól, vagy társadtól, partneredtől!

Nyilas napi horoszkóp (11.23-12.21)

Sikeres napod lehet, legalábbis a környezeted végre értékelni fogja erőfeszítéseidet. Ha belül mégis hiányérzeted van, az azért lehetséges, mert neked a siker kevésbé fontos, mint a belső béke. Ahhoz, hogy ezt megtudd, szükséged volt erre az elismerésre.

Bak napi horoszkóp (12.22-01.20.)

Ma kissé feszültté válik a légkör körülötted. Ez attól is lehet, hogy valahogy semmivel sem tudsz elégedett lenni, mindenben hibát keresel. Ráadásul valamiért bűntudat gyötör, amit talán még magadnak sem mersz bevallani. Bocsáss meg!

Vízöntő napi horoszkóp (01.21-02.18)

Vegyes érzelmekkel van tele a napod. Nem igazán tudod eldönteni, hogy kire számíthatsz, és ki az ellenséged. Egy biztos: a nyílt lapokkal játszó „ellenség” még mindig százszor jobb, mint egy sunyi barát. Becsüld meg az őszinteséget!

Halak horoszkóp (02.19-03.20.)

Szerencsés napod lehet, habár semmi különös esemény, izgalom nem várható. Már az is boldogító, ha a munkádban nagyobb haladást érhetsz el a nyugalomnak köszönhetően. A nyugodtságod a családtagjaidra is átárad: törődj többet velük!
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.