A Rák ma inspirációt kaphat, a Bak körül felpörögnek a dolgok. Viszont mindenki legyen óvatos a rosszakarókkal. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma a képzelőerőd és a kreativitásod szárnyalni fog és olyan ötleteid is lehetnek, melyek kellemes meglepetést hoznak majd önmagadnak és a környezetednek is. Hallgass ma nyugodtan az ösztöneidre, még akkor is, ha mindehhez le kell győznöd magadban a racionális logikát. Különösen igaz lesz ez a szerelmi ügyeidre.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy beszélgetés során vagy azt hallva elfoghat a lelkesedés, amikor meghallod valakinek az elképzelését a jövőről. Szánj rá időt, ismerkedj meg még jobban mindezek hátterével, mert lehet, hogy olyan információ jött most szembe veled, amelyet nagyon jól fel tudsz használni a saját jövőd szempontjából is.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy tévedés okozhat zavart körülötted és te talán nem érted mindennek a hátterét. Igyekezz diplomatikusan hozzáállni a dologhoz és kideríteni, ki, hol vétettél esetleg te hibát. Lehet, hogy te voltál az, aki kevésbé volt körültekintő, de ha van egy megérzésed valakinek a rosszindulatával kapcsolatban, azzal sem biztos, hogy rossz nyomon jársz.

Rák – napi horoszkóp

Ma egy felkészült, és nagy tudású személlyel hozhat össze a sors, aki olyan tanácsokat és inspirációkat adhat neked, amelytől akár még az élet fontos dolgaihoz való hozzáállásod is módosulhat. Vegyél részt hát teljes erőbedobással mindenben, ami ezt szolgálja, persze csak abban az esetben, ha nem félsz egy komolyabb változástól, amit ez hozhat az életedbe.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma szokásosnál is fontosabb lehet a döntéseidben az, hogy mit diktál a szíved, mit mondanak a megérzéseid. Vannak helyzetek, amikor ugyanis nem lehet pusztán észérvek alapján megítélni egy esetet. Kövesd hát a szívedet ma egy ügyben akkor is, ha most a logikának is ellentmond a dolog. Persze azért ne fuss fejjel a falnak, azzal senki sincs előbbre.

Szűz – napi horoszkóp

Ma könnyen felkorbácsolódhatnak az érzelmek körülötted, különösen, ha valami balul üt ki és hirtelen mindenki a felelőst keresi. Igyekezz kimaradni mindebből és addig, amíg mások vitatkoznak, te inkább koncentrálj a megoldásra, hogy mire lecsillapodnak a kedélyek, neked már legyen egy kész terved.

Mérleg – napi horoszkóp

Egy kapcsolatodban, amely lehet magán vagy üzleti, ma talán neked kell kezdeményezően fellépni, ha átszerveznél valamit, vagy szervezni szeretnél egy programot. Ne habozz javaslatot tenni, kimondani, amit gondolsz, de előtte készülj fel alaposan, hogy kész tényekkel tudd támogatni a terveidet. Ha azt látják, hogy te már mindent alaposan átgondoltál, könnyebben igent mondanak rá.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma a magánéletedet a meleg, támogató légkör és az intimitás jellemezheti és feltárulhat egy rejtély, vagy sor kerülhet olyan beszélgetésekre is, amelyek talán a szokásosnál komolyabb kérdések is előkerülnek. Nagyon ügyelj a megfelelő megfogalmazásokra, nehogy egy félreértés romba döntse azt a kapcsot, amely most felépül közöttetek.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma valakivel, talán a családtagjaid közül, nehezen tudod megértetni magadat. Legyen a köztetek lévő kapcsolat bármilyen szeretetteljes is, ma mintha nem egy nyelvet beszélnétek, így félreértések és puskaporos levegő jellemezheti a viszonyotokat. Légy óvatos, mikor mit mondasz és ha kell, inkább válaszd a hallgatást, ne élezd még jobban a helyzetet.

Bak – napi horoszkóp

Ma egy régi ismerős, barát, vagy egy rokon részéről egy váratlan megkeresés érkezhet és vele egy hír, amelyre egyáltalán nem számítottál. Nagy az esélye annak, hogy mindez kissé felborítja a napodat és talán az egész hetedet is, de hidd el, ezt te egyáltalán nem fogod bánni. Felpörögnek most a dolgok és ezt valószínűleg nagyon fogod élvezni!

Vízöntő – napi horoszkóp

A pénzügyeid mostanában kedvezőbben alakultak, ami arra fog késztetni, hogy az otthonodban, vagy a ruhatáradban változtass néhány dolgon. Mindez nagyon szórakoztató és izgalmas lesz, de közben arra is ügyelj, nehogy később egy meggondolatlan döntés miatt megbánd az egészet. Tervezz okosan, mielőtt döntesz!

Halak – napi horoszkóp

Ma valakinek a támogatása, vagy dicsérő szavai sokat jelenthetnek számodra és mindettől az egész napod fantasztikus hangulatban telhet. Persze te magadtól is tudod, hogy jó irányba haladsz, de egy ilyen megerősítés mindig nagyon jól jön neked is. Mindeközben viszont figyelned kell egy rosszindulatú ármányra is, mely egy rosszakaród részéről formálódik ellened.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.