Napi horoszkóp. A Szűz élére állhat a változásnak, a Halak szavainak mágikus ereje lesz. Ma mindenki tüzes hangulatban lehet.

Kos – napi horoszkóp

Ma talán nagy nyomás lehet rajtad, hogy tegyél meg valamit, de ha te még úgy érzed, nem jött el az ideje, akkor nyugodtan mondj nemet. Ne az motiváljon, hogy megfelelj a környezetednek, hanem az, hogy mikor érzed felkészültnek magadat, vagy érettnek a helyzetet arra, hogy egy lépést megtegyél. Mindez nem csak a munkádra vonatkozhat, sőt talán inkább magánéleti kérdéseket érinthet.

Bika – napi horoszkóp

Ma egy feszültség épülhet fel körülötted, neked viszont most nem csak a konfliktust kell meglátni ebben, hanem egy lehetőséget is. Nagy az esélye annak, hogy most olyan információhoz jutsz váratlanul, melyet valaki akaratlanul kottyint el és ami néhány dolgot más színben tüntethet fel a jövőben.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma különösen tüzes hangulatban lehetsz, így előfordulhatnak részedről akár szélsőséges megnyilvánulások is, különösen, ha valaki borsot tör az orrod alá, vagy netán tesz egy megjegyzést, amely nem tetszik neked. Szegények körülötted nem is tudják, mekkora veszélyt vállalnak, ha veled akarnak ujjat húzni.

Rák – napi horoszkóp

Ma olyan lehetsz, mint egy kitörni készülő vulkán, de az abból jövő szenvedély jól jöhet neked, ha bele kell vetned magadat például a munkába. A dolog veszélye ugyanakkor abban rejlik, ha valami nem úgy sül el, vagy ha valaki nem megfelelően viselkedik körülötted. Nagyon forró lehet körülötted ugyanis egy ilyen helyzet számára.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma erőteljes tűz lobog benned és ezt remekül hasznosítani tudod, ha valami fontos munkába vetnéd bele magadat. Használhatod ezt az erőt mások meggyőzésére is, de arra is, hogy magadat meggyőzd valamiről. Itt az idő, most kezdj bele valamibe, amire már egy ideje készülsz, de valahogy sohasem érezted megfelelőnek az időpontot!

Szűz – napi horoszkóp

Ma olyan erős energiatöltés lehet benned, hogy még arra is képes lehetsz, hogy kitold a saját képességeid határait is. Légy éber, mert ma nagy eséllyel lehetőséged is lesz erre. A dolgok körülötted megváltozhatnak és te most akár az élére is állhatsz ezeknek a változásoknak.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma vigyázz azokkal az emberekkel, akikben a félelem és a bizalmatlanság dominál. Ha érzed a feszültséget valaki közelében, igyekezz minél távolabb kerülni tőle, mert onnan csak a negatív dolgok ragadhatnak át rád. Neked pedig most pont erre nincs szükséged. Keresd inkább a mosolyt magad körül!

Skorpió – napi horoszkóp

Ma erős vagy és önbizalommal teli, ami jó alapot teremt arra, hogy végre megtegyél egy nagyon fontos lépést a saját függetlenséged irányába. Talán egy munkával kapcsolatos függőséget kellene felszámolnod, de az is lehet, hogy egy régi kapcsolatoddal van még valahol egy láthatatlan szál, melyet nem tudtál még mindig elszakítani.

Nyilas – napi horoszkóp

Körülötted ma gyorsan követik egymást az események, de ez nem jelenti azt, hogy neked is bele kell állnod a dolgok sűrűjébe. Kapkodással, meggondolatlan döntésekkel csak hibát hibára halmoznál most, ezért várd meg, amíg egy kicsit elül a por és utána dönts arról, mit teszel, vagy éppen nem teszel.

Bak – napi horoszkóp

Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, ahol könnyebb és simább lenne, ha olyan képet mutatnál magadról, amely valójában nem te vagy. Gondold azonban át, hogy van-e bármi értelme ennek? Maradj hű önmagadhoz, vállald fel azt, amit gondolsz és akinek ez nem felel meg, azzal nem kell törődnöd.

Vízöntő – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma egy találkozás vár rád valakivel, aki rossz hatással lehet az önbizalmadra és a lelki békédre. Persze ez csak akkor igaz, ha te is hagyod, hogy így legyen. Ha ugyanis végiggondolod azt a sok pozitívumot, amely mostanában veled történt és mélyen magadba tekintesz, akkor rájöhetsz, hogy nincs olyan energiavámpír, aki most árthat neked.

Halak – napi horoszkóp

Ma a szavaidnak szinte mágikus ereje lesz, így használd arra a napot, hogy kihozd a legtöbbet az előtted álló helyzetekből. Ha eladnál valamit, vagy valakit meggyőznél az igazadról, akkor ma van a hét legjobb napja erre. Ne feledd azonban, mindez csakis akkor működik, ha te magad is őszintén hiszel mindabban, amit mondasz.

Ha pedig lemaradtál a tegnapi horoszkópodról, utólag visszanézheted ezen a linken.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.