A Bika ma fontos találkozás előtt áll, a Skorpió szívét elrabolják. De mindenkit átjárhat most a szenvedély. Napi horoszkóp.

Kos – napi horoszkóp

Ma igyekezz fogékony módon hozzáállni az új dolgokhoz, új ötletekhez, még akkor is, ha mindez külön erőfeszítést igényel tőled. Könnyen lehet ugyanis, hogy most valami olyasmivel kerülsz közelebbi kapcsolatba, amely azután már a mindennapjaid része lesz. Persze minden kezdet nehéz és ezt a mai nap is alátámasztja majd.

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Bika – napi horoszkóp

Ma különösen nagy hatással lehetnek rád a művészeti előadások, legyen az akár egy film, vagy koncert, vagy egyéb előadott mű. Ne légy hát rest, ha egy ilyen eseményre, programra invitál valaki. Ráadásul a mai nap még egyéb meglepetést is rejthet számodra, hiszen találkozhatsz valakivel, akit azután nem is nagyon tudsz kiverni a fejedből.

 >>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Ikrek – napi horoszkóp

Ma egy régi ismerős, barát, vagy egy távoli rokon kereshet meg, ami természetes örömmel tölt el, ugyanakkor felhozhat benne rég elfeledett érzéseket is, melyek nem mindegyike pozitív tartalmú. Lehet ugyanakkor, hogy most itt az alkalom, hogy mindezen ügyek végére is pontot tegyél, akár csak úgy hogy végre kibeszéled egy kicsit magadból. 

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Rák – napi horoszkóp

Ma olyan eseményen vehetsz részt, vagy olyasmiről szerezhetsz tudomást, amelynél fennáll annak a lehetősége, hogy valamit örökre megváltoztat benned. Lehet az is, hogy később pont ezt a napot tartod mérföldkőnek, mivel ma történik meg, hogy valami, vagy valaki végre felnyitja a szemedet egy olyan ügyben, amelyben eddig úgy viselkedtél, mintha vak lennél.

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma egy új lehetőség, vagy alkalom adódik arra, hogy valami olyasmibe vágj, vagy olyasmit próbálj ki, amelyre titkon mindig is vágytál, de soha sem éreztél elegendő bátorságot arra, hogy tegyél is az érdekében. Most el kell döntened, hogy marad-e tovább ez a dolog a bakancslistádon, vagy végre kihúzod onnan.

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Szűz – napi horoszkóp

Ma egy olyan terv, ajánlat, vagy lehetőség kerül eléd, amelyre végre azt mondhatod, hogy ez az, amire vártál. Ha pedig így van, ne habozz tenni is annak érdekében, hogy valóra váltsd ezt az álmodat is. Mindenekelőtt vitasd meg ezt azzal, akit rajtad kívül még érintene. Izgalmas és forró beszélgetés lehet, amely előre visz.

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Mérleg – napi horoszkóp

Ma egy régi ismerős, vagy barát felbukkanásra váratlanul ismét előhoz belőled olyan érzéseket, melyeket szinte már elfelejtettél, pedig valaha meghatározták a gondolkodásodat. Ha mindez negatív élményt jelentett, igyekezz végre feldolgozni és pontot tenni a végére, akár azzal, hogy beszélsz róla az érintettel. Nem fogod megbánni! >>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Skorpió – napi horoszkóp

Ma előfordulhat veled az a ritka esemény, hogy első látásra beleszeretsz valakibe, vagy épp valamibe. Szinte villámcsapásként élheted meg mindezt és úgy érzed majd, minden porcikáddal akarod az illetőt, vagy éppen azt a dolgot. Ha így van, tegyél meg mindent és szerezd meg! Nyilvánvaló, hogy nincs más opció, igaz?

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma izgalmas és új fejlemények történhetnek körülötted, melyek azután meghatározhatják az elkövetkező napjaid történéseit. Ha most izgatott és várakozással teli érzésekkel tekintesz a jövőbe, arra minden okod megvan, hiszen nagyon pozitív dolgok vannak készülőben körülötted mind a magánéletedben, mind pedig egyéb területen. Légy nyitott most az újra!

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Bak – napi horoszkóp

Ma valaki felkeltheti benned az érdeklődést egy távoli hely iránt és felébredhet benned a vágy, hogy te magad is megtapasztald az érzést, melyről ma hallasz. Ha így van, kezdj el tervezni! Nézd meg a helyszínt a térképen, kutakodj szállás, utazási lehetőségek után és meglátod, ez már kicsit olyan, mintha megélnéd előre az utat. Persze azért ne elégedj meg ennyivel!

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy számodra inkább egy kis otthoni, elbújós program felelne meg inkább, de ne nagyon számíts arra, hogy ez összejön végül. Körülötted ugyanis ma minden egy kicsit bonyolultabbá válik, mint szeretnéd és még váratlan látogatók is megjelenhetnek. Próbálj örülni ennek és az eredeti terveidet valósítsd meg később!

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Halak – napi horoszkóp

Ma egy jó hír aranyozhatja be a napodat, mellyel egy családtag, vagy egy közeli jó barát örvendeztet majd meg. Ha lehetőséged van rá, ünnepeld meg mindezt ma egy összejövetellel, vagy valamilyen más közös programmal. Ma ugyanakkor egy izgalmas, új embert is megismerhetsz, aki később még fontos része lehet az életednek valamely területen.

>>> Itt a friss heti horoszkóp is.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.