Napi horoszkóp. Az Ikreknek bele kell adnia mindent, a Nyilas óvatosan kérdezzen. Ma mindenkit vár valami meglepetés.

Kos – napi horoszkóp

Ma egy amúgy teljesen hétköznapi pillanatban találhat meg a romantika és terelheti el a figyelmedet egyéb ügyeidről. Készülj arra is, hogy mindez egy utazással lesz kapcsolatos, vagy egy utazást eredményez, vagy legalábbis egy meghívást jelent, melyet talán nem is akarsz olyan nagyon visszautasítani.

Bika – napi horoszkóp

Ma valaki, akitől talán nem is számítottál ilyesmire, váratlanul romantikus jeleket küld feléd, vagy valamilyen más módon adja értésedre, hogy nem vagy közömbös számára. Lehetséges az is, hogy te sem lennél ellene egy kis flörtnek az illetővel, de talán úgy érzed, mindez nem helyénvaló. A kérdés csak az, hogy lehet-e a szívnek parancsolni?

Ikrek – napi horoszkóp

Lehet, hogy ma sok mindenféléhez lenne kedved, de az szinte biztosan nem az, amit igazából tenned kell. Rázd meg hát magadat és koncentrálj a feladatodra, bármilyen nehezedre is esik mindez most. Minden más csakis utána jöhet. De ne aggódj, mert nem csak nagyon büszke lehetsz majd az eredményeidre, de azt a szórakozást is jobban fogod élvezni majd, ami ezután jön.

Rák – napi horoszkóp

Ma lehet, hogy úgy érzed majd, cserben hagy a memóriád. Egész álló nap olyan érzésed lehet, hogy valamit meg kellene tenned, de nem fogsz eszedbe jutni, hogy mi az. Ilyenkor a legjobb, amit tehetsz, ha szánsz öt percet egy kis nyugodt meditációra. Be fog villanni minden.

Oroszlán – napi horoszkóp

Ma a csapatmunka lehet az erősséged, így ha teheted, olyasmivel foglalkozz, amelyet több emberrel közösen végezhetsz. Erősséged lesz a kommunikáció is, így ha előadást kellene tartanod, netán vizsgát tennél valamiből, jó eséllyel sikeres lesz az is. Ma valaki a figyelmedet kéri majd, légy türelmes fele, mert fontos lehet az, amit mond.

Szűz – napi horoszkóp

Ma olyasmit is meg kell tenned, amihez nem nagyon fűlik fogad, de az is előfordulhat, hogy valakitől olyan dolgot kell lenyelned, amit normál esetben nem hagynál szó nélkül. Lehet azonban, hogy az önuralmadon most túl sok minden múlik, különösen a pénzügyeidet illetően. Hát, tudod, hogy van ez, valamit, valamiért!

Mérleg – napi horoszkóp

Valakivel mostanában lépésről lépésre válik egyre szorosabbá a kapcsolatod és talán bizonytalan vagy abban, vajon megteheted-e a következő lépést, vagy inkább várj még mindezzel. Ha úgy érzed, hogy további válaszokra van szükséged, nyugodtan légy határozott és bevállalós. Végül is mi történhet? Maximum kiderül az igazság.

Skorpió – napi horoszkóp

Légy ma bármilyen elfoglalt, a gondolataid szertejárnak mindenfelé és te nem tudsz egy dologra igazán koncentrálni. Ne is küzdj ellene! Igyekezz ma olyasmivel foglalkozni, ami nem igényel nagy figyelmet és hagyj időt magadnak, hogy leülepedjenek a dolgok. Holnap tisztább lehet minden.

Nyilas – napi horoszkóp

Ma a környezetedben valaki komorabb, szótlan lehet, mint rendesen és neked talán furdalja is a kíváncsiság az oldaladat, hogy mi történhetett. De vigyázz, hogy csakis akkor tegyél fel kérdéseket, ha a válaszokat valóban akarod hallani, azok ugyanis eltarthatnak egy ideig. Van erre időd és energiád most?

Bak – napi horoszkóp

Ma előfordulhat, hogy bármennyire is szeretnéd ezt, nem sikerül mindent úgy elvégezned, ahogyan azt előzetesen eltervezted. Erre azonban ne az legyen a reakciód, hogy megnyújtod a nap végét, csak hogy minden készen legyen. Ha így teszel, holnapra már alig marad az erődből. Azt pedig be kellene osztani, mert hamarosan szükséged lehet rá egy váratlan dolog miatt.

Vízöntő – napi horoszkóp

Ma valaki arra kér, hogy tarts vele és vegyél részt valamiben, ami talán mindkettőtöknek sikert hozhat. Számodra viszont pont ez a bizonyos talán okozhat gondot, mert ha valamiből nem kérsz mostanában, az egy esetleges kudarc. Kövesd a szívedet és a megérzésedet ebben az ügyben is, az nem fog megcsalni!

Halak – napi horoszkóp

Lehet, hogy te is csak félig meddig hiszel az álmokban, de talán mindez a mai napig lesz csak igaz. Történhet ugyanis ma valami, ami miatt egészen másképpel látsz majd egy dolgot, ami egy álmoddal kapcsolatos. Lehet, hogy ez után a nap után jegyzetfüzettel fekszel le, hogy felébredve egyből fel tudd írni, mit álmodtál.

Ha pedig kíváncsi vagy a heti horoszkópodra, itt olvashatod el.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

zsak-penzek

3 zsák pénzt kap ez az öt csillagjegy most hétvégén

Ezen a hétvégén az univerzum különleges meglepetésekkel készül az asztrológia szerint. Néhány szerencsés csillagjegy számára különösen kedvezőek a csillagok állásai, amelyek gazdagságot és szerencsét ígérnek. Lássuk, kik azok a szerencsések, akikre pénzügyi bőség vár.

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.